מדפסת לייזר Brother HL-L2350DW [טונר או תוף]
-
יש לי מדפסת חדשה
מדפסת לייזר Brother HL-L2350DW ברדר
אני לא מצליח להבין מה אני צריך לקנות, טונר או תוף טונר? כמובן שאני קונה חילופי.
מחיפוש שעשיתי ברשת לזה אני מוצא שיש לזה טונר ויש לזה תוף,אמנם באופן כללי יש מדפסות שצריך לרכוש גם טונר וגם תוף, ויש מדפסות שזה חלק אחד
אצלי במדפסת שרכשתי יש רק מוצר אחד, ובכל אופן בחיפוש לקנות תואם, זה מביא לי אפשרות לקנות או טונר או תוף למשל כאן, אז מה קונים? -
הקפצה לטובת משמרת בוקר / צהריים
-
@יהודי-פשוט אמר במדפסת לייזר Brother HL-L2350DW [טונר או תוף]:
יש לי מדפסת חדשה
מחיפוש שעשיתי ברשת לזה אני מוצא שיש לזה טונר ויש לזה תוף,אמנם באופן כללי יש מדפסות שצריך לרכוש גם טונר וגם תוף, ויש מדפסות שזה חלק אחד
אצלי במדפסת שרכשתי יש רק מוצר אחד, ובכל אופן בחיפוש לקנות תואם, זה מביא לי אפשרות לקנות או טונר או תוף למשל כאן, אז מה קונים?קונים טונר.
פעם בכמה טונרים (8 בערך) קונים גם תוף חדש. -
אגב, כאן יותר זול https://www.dyofix1.co.il/product/טונר-תואם-brother-tn2320
(קנית מאמאזון?) -
@יהודי-פשוט תוכן לראות שגם כאן דיברו על טונרים ותופים
https://tchumim.com/topic/5359/ייעוץ-מדפסת-לייזר/16 -
@פרסומון אמר במדפסת לייזר Brother HL-L2350DW [טונר או תוף]:
יש לי מדפסת חדשה
אצלי במדפסת שרכשתי יש רק מוצר אחד, ובכל אופן בחיפוש לקנות תואם, זה מביא לי אפשרות לקנות או טונר או תוף למשל כאן, אז מה קונים?קונים טונר.
פעם בכמה טונרים (8 בערך) קונים גם תוף חדש.מה זאת אומרת קונים גם תוף חדש? אין מקום ל2 דברים
-
אף אחד?
מישהו יודע לעשות לי סדר? [ולא אחרי חיפוש בגוגל]קיבלתי את המדפסת עם טונר או תוף אחד, ואין מקום להכניס 2, אז מתי טונר ומתי תוף?
-
אף אחד?
מישהו יודע לעשות לי סדר? [ולא אחרי חיפוש בגוגל]קיבלתי את המדפסת עם טונר או תוף אחד, ואין מקום להכניס 2, אז מתי טונר ומתי תוף?
@יהודי-פשוט משמרת צהרים כבר ענתה לך.
ישנם מדפסות/יצרנים שעושים הפרדה בין התוף (התנור) למיכל הטונר.
וישנם מדפסות/יצרנים שאינם עושים הפרדה בין התוף (התנור) ומיכל הטונר.כל מדפסת לגופה.
אין יותר פשוט לשאול את מי שמוכר לך את יחידת הטונר אם היא מכילה גם את התוף.
בכל מצב אתה יכול להסתכל אם התוף קיים ביחידה שאתה מחליף או לא.
אם התוף קיים היחידה זה אומר שבכל פעם שאתה מחליף יחידה אתה מחליף גם תוף.
אם התוף אינו קיים זה אומר שאתה מחליף רק יחידת אבקה ועל 6-8 יחידות החלפה של אבקה אתה צריל להחליף גם תוף.ד"א שאומרים טונר מתכוונים למיכל האבקה
-
@zvinissim
תודה על התשובה,
אף שהתאמצת מאוד להסביר לי יפה, לא מובן לי, אולי אני סליני?השאלה שלי היתה ספציפית על המדפסת שלי,
מצד אחד - שאני בא לקנות ברשת - יש לי אפשרות לקנות גם טונר וגם תוף - הוי אומר שהם 2 יחידות נפרדות??
מצד שני - בקופסא של המדפסת היה מצורף מיכל אחד, וקיבלתי יחידה אחת, שאותה הכנסתי למדפסת והכל עובד, הוי אומר שהם יחידה אחת לשניהם - ואם כן איך מוכרים אותם ברשת כ 2 מוצרים??
מקוה שהובנתי יותר. -
@zvinissim
תודה על התשובה,
אף שהתאמצת מאוד להסביר לי יפה, לא מובן לי, אולי אני סליני?השאלה שלי היתה ספציפית על המדפסת שלי,
מצד אחד - שאני בא לקנות ברשת - יש לי אפשרות לקנות גם טונר וגם תוף - הוי אומר שהם 2 יחידות נפרדות??
מצד שני - בקופסא של המדפסת היה מצורף מיכל אחד, וקיבלתי יחידה אחת, שאותה הכנסתי למדפסת והכל עובד, הוי אומר שהם יחידה אחת לשניהם - ואם כן איך מוכרים אותם ברשת כ 2 מוצרים??
מקוה שהובנתי יותר.@יהודי-פשוט
אם קונים מכשיר חשמלי ולא קוראים את הוראות השימוש אז אתה יכול להאשים רק את עצמך.
ואם קוראים את הוראות השימוש אתה פותר לפחות חלק גדול מהבעיות ואת החלק שלא פותרים שואליםבהוראות השימוש בפרק תחזוקה שוטפת מוסבר ששני החלקים האלו מופרדים ומסבר בדיוק איך אתה מחליף כל חלק.
אם תסתכל טוב תראה שיש גם התראות מתי האבקה הולכת להגמר ומתי התוף מלוכלכך ויש להחליפו(אתה יכול גם לתרגם את העמוד)
-
@zvinissim עכשיו אני מבין
בזכותך
מה שנודע לי כעת וזה הפרט שהיה חסר לי, שבעצם יחידת התוף כוללת הרכבה של הטונר עליו,
ואני חשבתי שהם ב' חלקים שונים שמתלבשים בנפרד לתוך המדפסת.
תודה רבהאתה רואה, שמסבירים לי לאט אני מבין מהר