המלצה על מדפסת?
-
שלום רב,
אשמח לקבל עיצה ותבונה, מבעלי נסיון
על מדפסת
דרישות:- קומפקטית דוגמה:
- לייזר, שחור לבן
- אפשרות לטונר חלופי
- לא צריך משולבת - רק להדפיס וזהו
- מחיר עד 600-700 ש"ח
-
המדפסת שהצגתם, מצויינת. יש לי מהדגם הזה מלפני 9 שנים, והיא עדיין עובדת. עבדתי בה בכמויות של בית ספר, ושל הקלדת ספרים.
המחיר שלה זול, כ-500 ש"ח, והטונר שלה עולה 33 ש"ח. מתאים ל- 1600 דפים.ויש מדפסת סמסונג, שעולה כ- 400 ש"ח והטונר שלה עולה 50 ש"ח מתאים ל 1500 דפים.
Samsung ml 2165
-
@סמינר-דוד אמר בהמלצה על מדפסת?:
המדפסת שהצגתם, מצויינת. יש לי מהדגם הזה מלפני 9 שנים, והיא עדיין עובדת. עבדתי בה בכמויות של בית ספר, ושל הקלדת ספרים.
הבאתי את הנ"ל כדוגמא משום שיש לי אותה [אותו דבר רק בלי אלחוטי, זה אותו דגם רק בלי ה W שבסוף]
אך מפליא אותי שלכם זה עובד 9 שנים
ולי זה עובד 3-4 שנים, זה לא מושך את הדפים. -
המחיר שלה זול, כ-500 ש"ח
זה נחשב זול ?! ?!
זה רק מדפסת בלבד !
לי יש ברדר משולב מדפסת + מכונת צילום + סורק, ב440 ש"ח ! (בערך, אני לא זוכר מדויק ממש עד השקל האחרון, אבל זה היה המחיר שלה +-) -
לא מכירה כזאת מדפסת משולבת, שמחירה 440 ש"ח. יש לי ברדר 1810 שמחירה 600 ש"ח, ואפשר מעט יותר זול.
ואני בודקת את המדפסת לפי הטונר שלה. אני משתמשת הרבה, וחשוב לי מחיר הטונר.
לגבי המדפסת הזאת, המחיר לא זול ביחס למדפסות לא משולבות, אלא שהסכום קטן. ואם הטונר זול, זה הופך אותה למשתלמת.
יש מדפסות במחיר של 300 ש"ח, ועם 2 טונרים, אם הם יקרים, זה כבר לא משתלם.
-
@סמינר-דוד
מדפסת הזרקת דיו שהטונר עולה כזה זול ומתאים לכזו כמות של דפים? אכן יש כזה דבר? -
לא מכירה כזאת מדפסת משולבת, שמחירה 440 ש"ח. יש לי ברדר 1810 שמחירה 600 ש"ח, ואפשר מעט יותר זול.
אני קניתי ברדר DCP 1510 בחנות של בזק (אני לא לקוח בזק, ולא הייתי גם אף פעם)
הנה קבלה
-
@zvi @מעמד @סמינר-דוד
תודה לכולכם
אבל שימו לב שפתחתי בשאלה שאני לא רוצה משולב
רוצה דוקא לא משולב
כך שהדיון לא רלוונטי -
@יהודי-פשוט תגובתי באה כתגובה ל @סמינר-דוד למחיר שהיא כתבה, שזה היה נראה לי יקר
-
@יהודי-פשוט היה לי בעבר (עד לפני שנתיים לערך) את מדפסת בערך כנ"ל.
הוא עבד כמו תותח! בלי שטריקים ובלי שטיקים.
(-עברתי למשולב לקסמרק 410...)מבחינת הדפסות הייתי ממליץ בחום.
-
-
יהודי פשוט שאל על מדפסת להדפסה, ועל זה כתבתי על 2 אופציות לא משולבות שהטונר שלהם זול.
כתבתם שזה לא זול, כי אפשר לקנות ברדר משולבת במחיר הזה. ומשם האשכול עבר לנושא אחר, שלא רלוונטי למי שפתח אותו. וזה על המחיר של ברדר משולבת. (שזה באמת הפתיע אותי לראות קניה בכזה מחיר).
וכשפותח האשכול כתב שזה לא רלוונטי, החזרתי, שאכן, המדפסות שכתבתי עליהן בתחילה היו לא משולבות. הן יותר חזקות מהמשולבות. והטונר שלהן זול.
עיקר דברי - שהטונר זול.