מיקרו SD. שחל"ח?
-
ישנם ברשותי כמה כרטיסי זיכרון מיקרו SD שהשתמשתי בהם עם רוקבוקס ויום אחד איבדו את התקשורת עם הנגן והמחשב.
לעתים מופיע סימן כמו זה משמאל, ונפתח חלון של שאלה האם אני רוצה לשחזר, והשחזור לא מצליח.
נראה שהוא לא מצליח לזהות את מערכת הקבצים. חשבתי שזה דפקט שהרוקבוקס עושה.
אשמח לשמוע מהמומחים אם יש פתרון.
נדמה לי ששמעתי פעם על תוכנה שקוראת את הכרטיס אפילו שווינדוס לא קורא. יש?
-
@מעלה-ומוריד אמר במיקרו SD. שחל"ח?:
חשבתי שזה דפקט שהרוקבוקס עושה.
יש נטיה לא ברורה להאשים את רוקבוקס בהכל, אני משתמש כבר קרוב לעשור בנגנים עם רוקבוקס וכרטיסי זיכרון ומעולם לא נהרס לי כרטיס.
תקנה כרטיסים מחברה/סדרה יותר טובה. -
@aknvtchtk סליחה על ההקפצה אבל אפשר את שם התוכנה שיכולה לשחזר מכרטיס שווינדוס דורש אתחול
-
-
@a0533057932 אמר במיקרו SD. שחל"ח?:
@sofer זה תוכנה לשחזור פשוטה אבל זה לא פותר את הבעיה שהמחשב דורש אתחול
צודק, אבל אפשר לעשות איתחול ואז לשחזר.
-
כמו ש@aknvtchtk אמר
יש אמנם תוכנה שכן יכולה לשחזר מכרטיסים שמבקשים איתחול אבל במקרה הספציפי הזה שים לב שהכרטיס נותן נפח מוצהר לאיתחול של 30 מגה בלבד שזה אומר מנסיון שהכרטיס הלך ללא אפשרות שיחזור ממנו ולא רק בעיה במערכת קבצים
בדרכים הפשוטים של ווינדוס אין מצב לתקן את זה, אם יש משהו (וכמעט בטוח שאין) זה שהחברה המייצרת עצמה (למשל סאן דיסק) תביא לך את היישום שלהם להגדרת המיקרו sd שלהם שזה לכאורה ייתחבר למחיצה של ה-30 מ"ב (שעצם זה שאתה רואה אותה זה סימן שזה הלך פייפן) ומשם לתכנת את הכרטיס או המיקרו sd וכד', שוב זה כמעט לא מציאותי, ס"ה סברה שלי, אבל אדרבה אם למישהו יש תוכנה כזאת אשמח מאוד לקבלו, כי יש לי עשרות (!) כרטיסים ונגני סאן דיסק כאלו.
-
@מעלה-ומוריד תסתכל כאן ותנסה לעבוד לפי ההוראות, יש מצב שיתחיל לעבוד לך שוב (אני לא ניסיתי עדיין)..
-
@אלישי אמר במיקרו SD. שחל"ח?:
@מעלה-ומוריד תסתכל כאן ותנסה לעבוד לפי ההוראות, יש מצב שיתחיל לעבוד לך שוב (אני לא ניסיתי עדיין)..
תודה רבה!
השלב השני חסום בנטפרי. יודע למה? -
@a0533057932 שם התוכנה EaseUS Data Recovery Wizard
סליחה על האיחור אני לא תמיד רואה את הפורום
זה לא תוכנה חינמית -
בקטע של שיחזור סתם קבצים לא בדקתי אבל בקטע של כרטיסי זיכרון שמבקשים איתחול היא מצויינת גם בקטע של שיחזור זה התוכנה שבדרך כלל אני משתמש איתה ומרוצה מאוד
כדרך אגב לחברה של התוכנה שהבאת יש תוכנה לשיחזור מחיצות שלימות שגם זה יכול להועיל להתקן שמבקש איתחול ושם הוא הוא ממש מתקן את המחיצה ומסדר אותה מה שכן אף פעם לא ניסיתי אותה כי עדיף קודם כל את כל הקבצים ביד -
@אלישי אמר במיקרו SD. שחל"ח?:
@aknvtchtk זה יותר טוב מ-Active@ File Recovery Professional?
נכתב פה בעבר, שה EaseUS, לפעמים לא משחזר קבצים שלמים, נתקלתי בזה כבר כמה פעמים...
מאז עברתי לאקטיב...