מכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם
-
@aiib התועלות שעלו לי הרגע:
- מוסיף מאגר נתונים לחיפוש נקודות עניין כלומר אני מחפש בנקודות עניין מוסד/מקום כלשהו שאיני יודע את כתובתו והוא מוצא לי את זה בשם תחנת אוטובוס שנמצאת ליד המקום ושמה מורכב משמו.
- אני צריך מספר תחנה כדי להתקשר ולשמוע מתי מגיע האוטובוס, קורה לי הרבה שאני נוסע באוטובוס ורוצה לדעת אם מגיע לתחנה הקרובה אוטובוס שיותר טוב לי וכדאי לרדת כאן אז אני מחפש נקודות עניין קרובות ושם מופיע לי המספר תחנה.
- כמו ש@zvinissim צחק אבל לפעמים זה קורה שאומרים לך להגיע לתחנה מסויימת ואתה לא יודע בדיוק איפה היא נמצאת.
-
@aiib המידע מופץ בחינם ע"י משרד התחבורה ואני מעבד אותו לקובץ KML שIGO יודע לקרוא.
הנה קישורים לחומר מעובד לפני הסגירה לKML
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10GFsi5vYzx6ByMVy0-gwcXXW81djXZOjbyE-4ep5B14/edit#gid=1658494185פעם אחרונה עשיתי את זה לפני חודש, הקובץ המקורי של משרד התחבורה נמצא בתוך קובץ זיפ ונקרא stops.txt (הקובץ בקישור מתעדכן אוטומטית כל לילה)
-
-
@beri-zip אמר במכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם:
תוכל להעלות את זה ?
@www אמר במכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם:
יש לי כזה דבר לאלפון.
יש לי קובץ מוכן לאלפון, ויש לי קובץ אקסס שבאמצעותו מיזגתי נתונים מאקסל שיוצג כHTML.
כמו"כ כתבתי קוד קטן בJS בשביל חיפוש, עובד רק ב C2, ולא ב208. -
@אלי-tza אמר במכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם:
@aiib התועלות שעלו לי הרגע:
- מוסיף מאגר נתונים לחיפוש נקודות עניין כלומר אני מחפש בנקודות עניין מוסד/מקום כלשהו שאיני יודע את כתובתו והוא מוצא לי את זה בשם תחנת אוטובוס שנמצאת ליד המקום ושמה מורכב משמו.
- אני צריך מספר תחנה כדי להתקשר ולשמוע מתי מגיע האוטובוס, קורה לי הרבה שאני נוסע באוטובוס ורוצה לדעת אם מגיע לתחנה הקרובה אוטובוס שיותר טוב לי וכדאי לרדת כאן אז אני מחפש נקודות עניין קרובות ושם מופיע לי המספר תחנה.
- כמו ש@zvinissim צחק אבל לפעמים זה קורה שאומרים לך להגיע לתחנה מסויימת ואתה לא יודע בדיוק איפה היא נמצאת.
איפה אני אמור לראות את התחנות/מספר תחנה?, אני לא רואה כל שינוי.