מכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם
-
@h-c הכנתי קובץ תחנות אוטובוס לGPS כולל מספרי תחנות לכל הארץ, אם תרצה אני יעלה.
מה יעזור לך וויז לתחבורה ציבורית? אם השימוש הוא רק לתח"צ GPS עדיף לך הן מבחינת נוחות השימוש והן מבחינת העלות שהיא חד פעמית ונמוכה משמעותית.
וויז נותן דיווחי תנועה בזמן אמת (שלא רלוונטים לתח"צ) ועולה תשלום חודשיעוד נקודה: תקנה GPS מחברה טובה (MIO) ביד2 ותקבל מכשיר יותר זול והרבה יותר איכותי מהג'אנק הסיני שמוכרים בחנויות ובעיקר בדוכנים (החברות הטובות כבר שנים הפסיקו לייצר GPS ועברו לסמארטפונים) מה שכן תצטרך לשים תוכנה חדשה למכשיר.
אשתדל לעזור לך.
ההודעה נכתבה בלשון זכר לצורך הנוחות וגו' אין צורך לתקן אותי
-
@אלי-tza אמר במכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם:
@h-c הכנתי קובץ תחנות אוטובוס לGPS כולל מספרי תחנות לכל הארץ, אם תרצה אני יעלה.
מה יעזור לך וויז לתחבורה ציבורית? אם השימוש הוא רק לתח"צ GPS עדיף לך הן מבחינת נוחות השימוש והן מבחינת העלות שהיא חד פעמית ונמוכה משמעותית.
וויז נותן דיווחי תנועה בזמן אמת (שלא רלוונטים לתח"צ) ועולה תשלום חודשיעוד נקודה: תקנה GPS מחברה טובה (MIO) ביד2 ותקבל מכשיר יותר זול והרבה יותר איכותי מהג'אנק הסיני שמוכרים בחנויות ובעיקר בדוכנים (החברות הטובות כבר שנים הפסיקו לייצר GPS ועברו לסמארטפונים) מה שכן תצטרך לשים תוכנה חדשה למכשיר.
אשתדל לעזור לך.
אפשר קצת יותר לנתב אותי, (אני ממש בורה בעניינים האלו...)
אני זקוקה להם סה"כ לשבועיים הקרובים של בינזמנים. במשך השנה לא ייוצא להזדקק למכשיר הנ"ל
תודה! -
@h-c בואו נעשה תיאום ציפיות
מה אתם מצפים שהמכשיר יתן לכם?
לתחבורה ציבורית בעיקרון צריך סמארטפון עם אפליקציות של תחצ ולמסלולים גם זה לא ממש יעזור-אין מכשיר שיגיד לכם במסלול "בעוד מאה מטרים פנה שמאלה"...
GPS יכול לעזור בתחצ במציאת תחנות ומספרי תחנות עם הקובץ הנ"ל שלי ובמסלולים במציאת נקודות זה בעצם ישמש כמפה יותר משוכללת עם חיפוש ואפשרויות תכנון מסלול.
מה שכן העלות זניחה-סביב 100 ש"ח -
לכאורה צריך לחפש מכשיר עם גוגל מפות שם יש גם תחבורה ציבורית זמינה
-
לתחבורה ציבורית בעיקרון צריך סמארטפון עם אפליקציות של תחצ ולמסלולים גם זה לא ממש יעזור-אין מכשיר שיגיד לכם במסלול "בעוד מאה מטרים פנה שמאלה"...
GPS יכול לעזור בתחצ במציאת תחנות ומספרי תחנות עם הקובץ הנ"ל שלי ובמסלולים במציאת נקודות זה בעצם ישמש כמפה יותר משוכללת עם חיפוש ואפשרויות תכנון מסלול.
מה שכן העלות זניחה-סביב 100 ש"חזה בעצם התוסף, וכמה יעלה לי הגיפיאס עצמו?
יש לי בעיקרון מכישר אנדרואיד של סוני, שהוא לא בשימוש,
השאלה אם יש לי אופציה לקחת אותו ולהכניס לו סים ולחסום אותו למפות בלבד? -
@a0533057932 זה הפיתרון הכי מקיף והכי יקר.
-
@h-c השאלה איזה רמה של חסימה אתם מעוניינים.
שלא יוכלו לצרוב אנדרואיד חדש פרוץ - לכאו' אי אפשר
שלא יוכלו לגלוש עם סים פרוץ/וויפי/דפדפן פתוח - הדרן\כושר פליי\APPLOCK(הבנתי שהוא די פריץ).בעיקרון אפשר לשים אפליקציה של GPS כמו IGO ולהשתמש בלי סים כמכשיר GPS בלבד אבל אז אין מידע אוטובוסים בזמן אמת
-
@h-c אמר במכשיר וויז/GPS לקניה... זקוקה לעזרתכם:
מה שכן העלות זניחה-סביב 100 ש"חזה בעצם התוסף, וכמה יעלה לי הגיפיאס עצמו?
יש לי בעיקרון מכישר אנדרואיד של סוני, שהוא לא בשימוש,
השאלה אם יש לי אופציה לקחת אותו ולהכניס לו סים ולחסום אותו למפות בלבד?לא צריכה משהו מיוחד,
זה ישמש סה"כ לדבר הספציפי הזה -
@h-c איזה דגם המכשיר? באופן כללי כדי להשתמש במכשיר עם נטפרי צריך להתקין תעודת אבטחה.
XPERIA של סוני