דרוש מומחה לחסימת אנדרואיד
-
@מעמד הנקודה בוועדה היא לא האם הפלאפון חוסום הרמטי אלא האם אני אוכל לקנות לא כשר שנראה כמוהו
מה יועיל שנביא לך את מנכ"ל סמסונג ואת כל צוות הפיתוח שיחסמו את S23 למשל לחלוטין מכל וכל אם הם יאמרו שאני יכול לקנות S23 לא כשר?@A0533057932 כתב בדרוש מומחה לחסימת אנדרואיד:
@מעמד הנקודה בוועדה היא לא האם הפלאפון חוסום הרמטי אלא האם אני אוכל לקנות לא כשר שנראה כמוהו
מה יועיל שנביא לך את מנכ"ל סמסונג ואת כל צוות הפיתוח שיחסמו את S23 למשל לחלוטין מכל וכל אם הם יאמרו שאני יכול לקנות S23 לא כשר?כל כך קשה למשל לייצר מכשיר שנראה חיצונית כמו ה Q7 ?
העיקר זה המערכת הפנימית, והפלסטיקה אפשר לעצב שזה יהיה ייחודי -
@אף-אחד-3 כתב בדרוש מומחה לחסימת אנדרואיד:
@מעמד כצופה מהצד ולא כמומחה אנדרואיד נראה שחסימה מוחלטת לאנדרואיד היא דבר מורכב מאוד לפיתוח
כנראה כי אנדרואיד היא מערכת מאוד מורכבת ולחסום בה כל מנגנון ופיצ'ר זה מאוד מורכב ובפרט כשזה למכשיר שכל בחורי הישיבות ומודלי ה AI שלצידם ינסו לפרוץ
וכבר ראיתי כמה חסימות שהתהדרו בחותמות מחברות שונות שביצעו בדיקות וטענו שהחסימה לא פריצה עד שבא הבחור ישיבה התורן ועקף את החסימה
אולי זה פשלה של החסימה ואולי מה שצריך זה שת"פ עם היצרן ועריכת הקושחה
ובכל אופן - לא חושב שהשאלה היא איך ניגשים לזה אלא מי מומחה בתחום ברמה טכנית גבוהה (אחד שעורך קושחות לנגנים סיניים לא נקרא מומחה) מוצאים את אותו אחד ורצים קדימה כך שאין שלב שהוא לפני "שלב העצות"מומחה יש
@לא-מתייאש רק צריך לדעת לרתום אותו לנושא@מעמד משהו קצת מוזר ולא בשל יש פה ולא חושב שיש סיכוי שיתקדם אם הוא ככה מתנהל
לנסות לקבל חוות דעת מאנשים מומחים בלי לשבת איתם בצורה רצינית זה לא תהליך שיעבוד
אנשים מומחים הם אנשים עסוקים מאוד (וגם כשהם בפורומים זה לתרפיה ולחידוד לא כי משעמם להם) ואין סיבה שהם יעזרו בחינם
ואם אתה רוצה מכשיר שיראה כמו ה Q7 אז אתה בונה את המכשיר מאפס ואז וודאי שתוכל לשחק בו ככל שתחפוץ שיהיה חסום
אבל זה גם יעלה בהתאם... -
@מעמד כצופה מהצד ולא כמומחה אנדרואיד נראה שחסימה מוחלטת לאנדרואיד היא דבר מורכב מאוד לפיתוח
כנראה כי אנדרואיד היא מערכת מאוד מורכבת ולחסום בה כל מנגנון ופיצ'ר זה מאוד מורכב ובפרט כשזה למכשיר שכל בחורי הישיבות ומודלי ה AI שלצידם ינסו לפרוץ
וכבר ראיתי כמה חסימות שהתהדרו בחותמות מחברות שונות שביצעו בדיקות וטענו שהחסימה לא פריצה עד שבא הבחור ישיבה התורן ועקף את החסימה
ובכל אופן - לא חושב שהשאלה היא איך ניגשים לזה אלא מי מומחה בתחום ברמה טכנית גבוהה (אחד שעורך קושחות לנגנים סיניים לא נקרא מומחה) מוצאים את אותו אחד ורצים קדימה כך שאין שלב שהוא לפני "שלב העצות"@אף-אחד-3 כאדם שמכיר את התחום אתה אינך מכיר אנדרואיד
ברור שמערכת על מכשיר סיני החסימה שלה שווה X
אולם אם תיקח מכשיר איכותי של חברה איכותית אתה יכול לחסום אותו ברמה טוטאלית שכל ניסיון לצרוב גרסה שונה יהפוך את המכשיר ללבנה
וAI לא יעזור פה
וגם לא הבחור התורן -
@אף-אחד-3 כאדם שמכיר את התחום אתה אינך מכיר אנדרואיד
ברור שמערכת על מכשיר סיני החסימה שלה שווה X
אולם אם תיקח מכשיר איכותי של חברה איכותית אתה יכול לחסום אותו ברמה טוטאלית שכל ניסיון לצרוב גרסה שונה יהפוך את המכשיר ללבנה
וAI לא יעזור פה
וגם לא הבחור התורן@A0533057932 לא הבנתי מה באת לחדש לי כבר כתבתי שאני לא מבין באנדרואיד
בכל אופן דיברתי על לפחות מקרה אחד של בחור שעקף nox עם AI
האמת שאני לא ממש מכיר nox מעבר למה שקראתי פה ושם אבל אולי זה היה בעיה בתצורה שבה הגדירו אותו
לא אמרתי לא אפשרי אמרתי קשה מאוד והסיפור ההוא ממחיש -
@אף-אחד-3 כתב בדרוש מומחה לחסימת אנדרואיד:
ובכל אופן - לא חושב שהשאלה היא איך ניגשים לזה אלא מי מומחה בתחום ברמה טכנית גבוהה (אחד שעורך קושחות לנגנים סיניים לא נקרא מומחה) מוצאים את אותו אחד ורצים קדימה כך שאין שלב שהוא לפני "שלב העצות"מומחה יש
@לא-מתייאש רק צריך לדעת לרתום אותו לנושא@מעמד כתב בדרוש מומחה לחסימת אנדרואיד:
מומחה יש
@לא-מתייאש רק צריך לדעת לרתום אותו לנושאוהוא כבר אמר איך:
@לא-מתייאש כתב בדרוש מומחה לחסימת אנדרואיד:
אני מוכן בתשלום, אני חושב שגם עצות בתחומים הללו זה לא חינם