מהי הדרך הקלה ביותר, לתזמן מראש הפעלת קוד ע"י לינק ??
-
יש אפשרות נוספת לתזמן,
תכתוב קוד ב google script שנכנס לURL המבוקש מחכה דקה ונכנס לשני.ואם אני זוכר טוב, אפשר להריץ את הקוד באמצעות טריגר כל X דקות
-
-
כאמור, כבר בתחילה ניסיתי את כל האפשרויות שרק יכלתי לדמיין... כולל הכוכבית (שלא השמטת) - וגם לא כולל... וניסיתי מכל הכיוונים... וזה לא היה שם תקין, (וכמובן גם השמטתי שם את ה: B )
-
כפי הנראה באתר הספציפי שהתחלתי לעבוד איתו, הפקודה שם אינה תקינה בצורה הזו,
- באתר שם יש ממשק ניהול פשוט ונוח, עם חלונית מוגדרת לפונקציית התיזמון בלבד, - וכאשר יש שגיאה, א"א להתקדם שם,
וכשזה תקין כך זה נראה:

שים לב לאייקון הימני שזה תקין,
ואילו אני מכניס שם כך:

שים לב לאייקון הימני שלידו הודעת שגיאה וזה לא תקין שם,
-
הסברת בצורה מאוד בהירה ויפה, כיצד בעצם ניתן לשחק עם הפונקציות שם, - ובעז"ה זה יכול לבוא לידי תועלת, במידה שאתחיל להשתיל את הקודים במקומות התיקניים יותר (ולא באתר הנ"ל) - וכן במקרה שעוד מישהו (פשוט כמוני...) יראה את הפוסט שלך בפורום ויחכים מזה.
-
(אגב, האם קיימת אפשרות להכניס תיזמון בחצאי דקות? כלומר ב 15.5 / 30.5 / 45.5 וכו')
תודה רבה לכולכם!
-
-
-
כאמור, כבר בתחילה ניסיתי את כל האפשרויות שרק יכלתי לדמיין... כולל הכוכבית (שלא השמטת) - וגם לא כולל... וניסיתי מכל הכיוונים... וזה לא היה שם תקין, (וכמובן גם השמטתי שם את ה: B )
-
כפי הנראה באתר הספציפי שהתחלתי לעבוד איתו, הפקודה שם אינה תקינה בצורה הזו,
- באתר שם יש ממשק ניהול פשוט ונוח, עם חלונית מוגדרת לפונקציית התיזמון בלבד, - וכאשר יש שגיאה, א"א להתקדם שם,
וכשזה תקין כך זה נראה:

שים לב לאייקון הימני שזה תקין,
ואילו אני מכניס שם כך:

שים לב לאייקון הימני שלידו הודעת שגיאה וזה לא תקין שם,
-
הסברת בצורה מאוד בהירה ויפה, כיצד בעצם ניתן לשחק עם הפונקציות שם, - ובעז"ה זה יכול לבוא לידי תועלת, במידה שאתחיל להשתיל את הקודים במקומות התיקניים יותר (ולא באתר הנ"ל) - וכן במקרה שעוד מישהו (פשוט כמוני...) יראה את הפוסט שלך בפורום ויחכים מזה.
-
(אגב, האם קיימת אפשרות להכניס תיזמון בחצאי דקות? כלומר ב 15.5 / 30.5 / 45.5 וכו')
תודה רבה לכולכם!
@זאביק אתה יכול לעשות את זה בשרת שלך.
הפקודה אמורה להיות משהו כזה:// זה פותח את קובץ ההגדרות של הcron שבשרת שלך EDITOR=nano crontab -e // כותבים מה שרוצים 2-59/15 * * * * פקודה // שומרים Ctrl + O // אנטר לאישור שם הקובץ אם צריך // יציאה Ctrl + Xואז בודקים שנשמר
crontab -lעד כמה שידוע לי אין חצאי דקות
-
-
@זאביק אתה יכול לעשות את זה בשרת שלך.
הפקודה אמורה להיות משהו כזה:// זה פותח את קובץ ההגדרות של הcron שבשרת שלך EDITOR=nano crontab -e // כותבים מה שרוצים 2-59/15 * * * * פקודה // שומרים Ctrl + O // אנטר לאישור שם הקובץ אם צריך // יציאה Ctrl + Xואז בודקים שנשמר
crontab -lעד כמה שידוע לי אין חצאי דקות
-
@eido אתה מסביר מעולה!!
אכן נכנסתי לשם, ומצאתי את כל התזמונים הקיימים כבר אצלי בשרת זה שנים (ע"י המתכנת שעבד בזמנו עבורי),
אך לפני שאתחיל לשחק שם עם תזמונים חדשים, - הייתי שמח אם תוכל לצרף גם את הפקודה של מחיקת cron ספציפי מהרשימה שם...
תודה רבה!!