מילוי טופס pdf באתר שלי אונליין - איך אפשר?
-
@צדיק-תמים כתב במילוי טופס pdf באתר שלי אונליין - איך אפשר?:
@ששא כתב במילוי טופס pdf באתר שלי אונליין - איך אפשר?:
לזה התכוונת?
לא, תעצב טופס HTML משלך (אפשר עם AI כמובן), טופס רגיל לחלוטין, ובצד שרת תקח את הנתונים שהמשתמש הכניס בטופס הרגיל הזה ותשתול אותם בשדות של הPDF
וכל זה כמו שציין @dovid שאתה חייב דוקא את הטופס המקורי ולא עיצוב דומה משלך בHTML שזה הכי קלאבל אני רוצה שהמשתמש כשימלא את זה הוא יראה את הטופס הזה וימלא את הנתונים כאילו על הטופס עצמו
-
@צדיק-תמים כתב במילוי טופס pdf באתר שלי אונליין - איך אפשר?:
אבל אני רוצה שהמשתמש כשימלא את זה הוא יראה את הטופס הזה וימלא את הנתונים כאילו על הטופס עצמו
כי?
שירגיש שהוא ממלא טופס רשמי ולא סתם טופס פרטי של מישהו
-
אם לא אכפת לך מהסימן מים שהם משאירים, אני מאוד מרוצה מ https://www.idrsolutions.com/online-pdfform-to-html-converter
אם כי זכור לי שלא היה להם שדה "חתימה" אז מימשתי אותו בעצמי עם https://github.com/szimek/signature_pad -
@dovid אני אכן צריך שיהיה ממש 'צורת הדף' - שהמשתמש יקבל ממש את הטופס עם הרקע ועם השדות מעל כל שדה בוורד רק יוכל למלאות אונליין
@pcinfogmach הביא באמת קובץ html מוכן ויפה, אבל זה קצת כבד ומבולגן ולצורך שינויים קשה להסתדר עם זה
ניסיתי גם להשתמש עם מה ש @חגי הביא, אבל זה גם כבר ומבולגןהשאלה איך אפשר לבנות מאפס קובץ html שהרקע יהיה תמונות ומעליהם יהיו שדות קלט במיקומים מסויימים?
בעצם מה שאני צריך עכשיו זה פשוט לקחת שדה שדה ולמקם אותו בפיקסלים בדיוק במקום שלו, יש איזשהוא דרך לעשות את זה באופן יותר אוטומטי/קל או שצריך לעבור אחד אחד?
התחלתי קצת ליצור אלמנטים ולהזיז אותם בכרום עם המאפייניםtop: 272px;right: 287px;width: 200px;
אבל איך אני יודע לעצב את הדף בכרום בדיוק בגודל כך שכשהמשתמש יכנס אח"כ יקבל את כל השדות במקום הנכון?מקווה שהובנתי...
-
@חגי כתב במילוי טופס pdf באתר שלי אונליין - איך אפשר?:
מה מבולגן בזה?
כי במקום לעשות צילום מסך מכל הטופס ולהביא את הכל כתמונת רקע הוא עשה תמונה רק מהרקע ואת הטקסטים הוא עשה כל מילה כdiv בפני עצמו...
אתה יכול לתאר כמה div'ים יש בגלל זה במקום שהכל יהיה בתמונת רקע עצמהאני רציתי לעשות תמונות רקע מכל דף כולל המלל כמו זה למשל
ואז נצטרך רק להוסיף imput'ים על כל שדה
-
אתה יכול לתאר כמה div'ים יש בגלל זה במקום שהכל יהיה בתמונת רקע עצמה
מה רע בזה?
ואז נצטרך רק להוסיף imput'ים על כל שדה
למה לא באמת לעשות ככה? תמיר לתמונה, ותגדיר את הגודל של התמונה בצורה מוחלטת עם CSS, ותיצור inputים עם מיקומים אבסולוטיים עם CSS.
-
@חגי כתב במילוי טופס pdf באתר שלי אונליין - איך אפשר?:
למה לא באמת לעשות ככה? תמיר לתמונה, ותגדיר את הגודל של התמונה בצורה מוחלטת עם CSS, ותיצור inputים עם מיקומים אבסולוטיים עם CSS.
התחלתי קצת ליצור אלמנטים ולהזיז אותם בכרום עם המאפיינים top: 272px;right: 287px;width: 200px; אבל איך אני יודע לעצב את הדף בכרום בדיוק בגודל כך שכשהמשתמש יכנס אח"כ יקבל את כל השדות במקום הנכון?
מקווה שהובנתי...