תוסף חיפוש רגקס בוורד
-
@dovid
עקב דבריך הנכוחים נסיתי לבדוק זאת ואכן לא ניתקלתי במגבלה. כנראה שהיה באג בקוד שלי שגרם לבעיות אינני יודע - אולי באמת קשור לזיכרון כלומר הרבה פעולות בבת אחת. כשיהיה לי יותר מידע אכתוב בלי נדר.
בכל אופן לבינתיים אני מסיק שאין כזו מגבלה. -
בס"ד יש עדכונים
עוד לא הספקתי את ההחלפה אבל החיפוש מוכן
תודה לכל המסייעים.
אשמח מאוד לשמוע על באגים אם יש.שימו לב! אם התקנתם את הגירסה הישנה יש להסיר אותה ולהתקין את החדשה. עקב העובדה שהייתי צריך להחליף את הפרוייקט באמצע העבודה.
זוהי פשלה חד פעמית בעז"ה ומכאן ואילך יהיה אפשר להתקין עדכונים ברגע בלי לדאוג אחר הסרת הקודם. איתכם הסליחה.כמו"כ יצרתי גיטהאב והוספתי קוד בתוכנה עבור בדיקת עידכונים אוטומטית.
https://github.com/pcinfogmach/RegexInWordPublish/releases/tag/v1 -
נ.ב. לצערי כרגע החיפוש על צבעים עובד רק על צבעי בסיס ולא על צבעים מדוייקים.
-
@pcinfogmach
אהבתי את הניסוח בגיטהאב!
חושב על המשוטט האלמוני שמנסה להבין מה זה NFP...
(תרגום לאנגלית כמובן...)
ובנימה רצינית יותר, המקום המומלץ (לדעתי) לקבל רג'קס מדויק, הוא איך לא - GPT ודומיו.
אני אמנם משתמש בעיקר לוולידציות של טקסט, אבל העבודה מצויינת.
אתר נוסף שגם הוא עושה את העבודה, קוד פתוח ובלי מגבלות, הוא subiregex.com, אם כי לא יודע מה איכות התוצאות בבקשה בעברית.יש"כ!
-
פוסט זה נמחק!
-
@מד
לא יודע במה זה תלוי כי יש מחשבים שלא קופץ הדיפנדר בדקתי. אולי יש לך ווינדוס 11 והדיפנדר שם שונה במקצת בהגדרות שלו מווינדוס 10?
בכל אופן הסיבה שהוא נקלט כווירוס כמדומני זה בגלל שהוא קובץ חילוץ עצמי.
הסיבה שאני מפרסם אותו כך זה כדי למנוע בעיות עם התקנת עדכונים. כי יש כל מיני באגים בהתקנת עדכונים של תוספי וורד. והניסיון מוכיח שהתקנה קבועה על ידי ארכיון חילוץ עצמי פותר את הבעיות הללו על פי רוב. -
כן, יש לי ווינדוס 11, מעניין.
הנה החשד של דפנדר:
webfile: C:\Users\User\Downloads\Regex.In.word-v0.exe|https://objects.githubusercontent.com/github-production-release-asset-2e65be/961188794/70143eb9-42d0-4098-bb95-667396cca507?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=releaseassetproduction%2F20250406%2Fus-east-1%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250406T180021Z&X-Amz-Expires=300&X-Amz-Signature=f5ee0e80b1b636e8ace56dd4e21ac98875cc70c641acee45d7e5aeb29dfb5940&X-Amz-SignedHeaders=host&response-content-disposition=attachment%3B%20filename%3DRegex.In.word-v0.exe&response-content-type=application%2Foctet-stream|pid:8016,ProcessStart:133884360190888113
אולי אפשר למחוק הקריאה הזאת? אני מאמין שאפשר גם להגדיר את הקריאה הזאת באופן שדפנדר לא ישים לב...
-
התוכנה מבצעת קריאת שרת, והמתכנת לא יודע על זה, עלובה עיסה שנחתומה
לאמעיד עליה...
אתה כנראה בונה את הקובץ לחילוץ עצמי באמצעות תוכנה כלשהי שמוסיפה קוד משלה למטרות סטטיסטיות וכו'.
אולי תנסה לבנות את הקובץ לחילוץ עצמי באמצעות תוכנות אחרות כגון NSIS (יש עוד הרבה).