הודעת פתיחה מתחלפת במערכת IVR
-
שלום לכולם. ניסיתי לחפש על הנושא הזה בכמה פורומים, וגם בפורום המסובך של ימות, ואני יודע שאם ריק ממני הוא ריק.
אני צריך לעשות דבר פשוט, הקו של המוסד שלנו כמו כל קו, מתחדש ומשתכלל. יש לקו פתיח מושקע עם מנגינה וכו'. לפעמים מוסיפים שלוחה חדשה, ורק רוצים שמי שמתקשר ישמע לפני הפתיח את ההודעה החדשה, למשל "שימו לב לשלוחה החדשה על ל"ג בעומר בהקשה על 123" ומיד אחרי זה את הפתיח.
כשניסיתי להעלות הודעות פתיח נוספות נוכחתי לדעת שאפשר שיהיו רק שתיים.
יש אולי דרך לעשות זאת?
[המצב כרגע הוא שיש הודעת פתיח של "ברוכים הבאים" ועוד הודעת פתיח של הקראה של כל השלוחות, כך יוצא שלא ניתן להוסיף עוד הודעה אלא במחיקה של אחת מהן, וזו טירחה רבה להקליט את הפתיח שוב ושוב על ההוספות יחד עם המוזיקה ברקע וכו']
תודה רבה, מקווה שהובנתי היטב [ניסיתי בכ"א...] -
@clickone כוונתי שמי שמתקשר מיד ישמע את ההודעות בלי להיכנס לשלוחה. בימות מאפשרים 2 הודעות מיד בהתחלה ולא יותר. להיכנס לשלוחה של הודעות זה לא אפקטיבי כ"כ לצערי...
אני שואל כי אני רואה קוים שזה כך. למשל במוסד של הילד שלי, מיד כשמתקשרים יש הודעות רלוונטיות לזמן ואם לא תלחץ על כלום תמשיך ותשמע הכל עד שתגיע לפתיח, ממילא הבנתי שזה אפשרי רק צריך לדעת איך. -
@מורשת-מרן הרבה יותר קל..... כשמצטברות כמה הודעות כל פעם צריך לחבר ולהעלות.... עבודה קשה. [עשיתי אותה עד היום כשנישברתי והחלטתי להפסיק להתביש ולשאול פה...]
גם לכם וגם ל @by6199 + @WWW תודה רבה!!!
אבל, שאלה: מה מושמע קודם, הברוכים הבאים או הM1000_1?
ומה מיוחד בהודעה זמנית? [תוכל לשים קישור לפורום של ימות, אסתכל שם] -
@רוב-יועץ אמר בהודעת פתיחה מתחלפת במערכת IVR:
@מורשת-מרן הרבה יותר קל..... כשמצטברות כמה הודעות כל פעם צריך לחבר ולהעלות.... עבודה קשה. [עשיתי אותה עד היום כשנישברתי והחלטתי להפסיק להתביש ולשאול פה...]
גם לכם וגם ל @by6199 תודה רבה!!!בתחומים אף פעם אין מה להתבייש
תמיד עונים כאן בצורה יפה גם לשאלות בסיסיות... -
@WWW אמר בהודעת פתיחה מתחלפת במערכת IVR:
@רוב-יועץ אמר בהודעת פתיחה מתחלפת במערכת IVR:
אבל, שאלה: מה מושמע קודם, הברוכים הבאים או הM1000_1?
ברוכים הבאים קודם.
הודעה זמנית, פג תוקף אוטומטי בתאריך שתגדיר.
מושמעת בין ברוכים הבאים לתפריטים.ואח"כ כל התפריטים לפי הסדר, כמובן.
(בכפוף לכך שיהיו כל ההודעות, כמו שאמר @WWW ) -
@yair-na לא דנים לכף חובה.
התגובה שענית הייתה לא עניינית בהקשר לשאלה.
מה הקשר של הפורום אליו הפנית לשאלה שהוא שאל?
מנין לך היכן הקים קו? ולכן יש מקום לשאול במקום אחר, (לא שאם הוקם על ידי פלוני אז פלוני יודע יותר).
בכל מקרה ככל ונפגעת מהדברים אבקש את סליחתך