מכשיר וויז - מה מומלץ?
-
@שלומ אמר במכשיר וויז - מה מומלץ?:
@יהודי-פשוט
אני הבאתי את מה שיש לי להציע
אני מאמין שגם אתה היית עושה את זה.....
לגבי קליטה יש 2 חברות לבחירה
@מעמד
מכשיר 600 ש"ח
חודשי 19 ש"ח
או בתשלום מראש לשנתיים 400 ש"ח
שזה יוצא 17 ש"ח לחודש
יש עוד אופציה של מכשיר כולל חודשי
38*36לכאורה חשש ריבית כשאומרים 2 מחירים למיידי ולתשלומים כדאי לשאול רב
-
עוד מישהו עם מידע?
-
-
@יהודי-פשוט אני רק יכול לספר שחברים מספרים סיפורי זוועה שהם עברו עם מכשירים של הדרן (הבנתי שהיום המצב יותר טוב) ועוד יותר עם השירות של הדרן (עדיין זוועה) לא מדובר בשמועות ואני יכול לתת מספרי טלפון שמות ופרטים למי שרוצה.
-
@סים-כשר אמר במכשיר וויז - מה מומלץ?:
לסים כשר יש מכשיר סמסונג גרנד פריים עם מסגרת חיצונית לבידול המכשיר במחיר 780 ש"ח
אפשר הסבר?
-
@יהודי-פשוט
הסבר על מה? -
-
@יהודי-פשוט
מכשיר הווייז שלנו בפיקוח ועדת הרבנים. ועטופים במסגרת חיצונית בכדי שלא יראה מכשיר סמארטפון -
-
אני לקוח של חברת הדרן (ולא נציג החברה) – ואני מקבל שירות מלא וטוב באמצעות אפליקציית השירות שלהם.
אפרט קצת על הסינון בהדרן:
מכשירי הדרן הם מכשירי הדגל של סמסונג ביבוא רשמי ע"י היבואן הרשמי (יש גם כאלו שלא, ויש לברר לפני רכישה).
אין סינון מלא באפליקציות כמו בנקים – אך אינני יודע מה המצב בחברות סינון אחרות.
יש אפשרות להוספת דפדפן CHROME עם סינון נטפרי המעולה באתרים.
חנות האפליקציות נחמדה ואיננה מכילה צילומי מסך מהחנות הרשמית של גוגל, Google Play – צילומים שיכולים להיות בעייתיים.
אציין תופעה מעניינת: ה-WhatsApp בהדרן הוא האפליקציה הרשמית ולא אפליקציית חלופית שאינה נתמכת ע"י חברת WhatsApp הרשמית.
לאחרונה חסמה חברת WhatsApp אפליקציות חלופיות (מצורפת ההודעה הרשמית באתר החברה), ולכן נאלצו לקוחות רבים של חברות סינון בארץ, לחזור להשתמש באפליקציה המקורית שלא מסתירה את תמונות אנשי הקשר איתם מתכתבים – אך בהדרן מוסתרות התמונות הללו באפליקציה המקורית (מלבד מקרים מועטים מאוד שאין הכרח להיתקל בהם - כמו הופעת תמונת הפרופיל של איש קשר כאשר המתכתב שולח את פרטי אותו איש קשר כקובץ לנמען אחר), ולכן השירות שקיבלו באפליקציה לא נחסם או הושעה.
כמו כן, באפליקציה המקורית אפשר לגבות את הצ'אטים בחשבון גוגל בענן Google Drive – מה שלא מתאפשר באפליקציות לא רשמיות (לפחות בחלקן).
אז מה רע בהדרן ביחס לחברות סינון אחרות?
-
@jewel אמר במכשיר וויז - מה מומלץ?:
אני לקוח של חברת הדרן (ולא נציג החברה) – ואני מקבל שירות מלא וטוב באמצעות אפליקציית השירות שלהם.
להזכירך דובר כאן על מכשיר וויז. לענייננו: חבר שלי מתחנן להדרן כבר שבוע שיתנו לו שירות על סים 019 שלהם שהפסיק לעבוד, כיון שהסים לא עובד הוא לא יכול לקבל שירות באפליקציה שלהם.. בטלפון יש רק מכירות ולשירות הם מפנים למייל או פקס, כמה מוזר אך הוא שייך לאחוז גבוה מאוכלוסיית היעד של וויז בלבד שאין להם מייל.. פקס? מה זה?.. אז איך האברך שלנו יקבל שירות?
הסיפור עוד נמשך והחוצפה שברה שיאים נוספים אבל אזל כוחי. -
תודה על המידע עד כה
אודה לתשובות יותר ממוקדות שיתנו לי תשובה מה אני מחר הולך לקנות?
לבטח יש כאן כמה וכמה אנשים שהתנסו עם שלל החברות והמכשירים שהוזכרו לעיל,
אז תנו מניסיונכם, ואחכים.
@jewel אריכות דבריך אינם נוגעים אלי כלל וכלל, אני מחפש מכשיר רק לוויז, לא סמארטפון מושגח / מוגן / מסונן לשאר דברים. -
@יהודי-פשוט
נשמח לתת לך שירות