-
כבר מזמן חושב על הכיוון הזה..
אמרתי לאשתי לקחת עוזרת לעבודות בית והיא לא רוצה, חשבתי שבמחיר של כמה שבועות של עוזרת, אפשר לקנות רובוט שיעשה את העבודה...
מכירים את השוק הזה? יש עכשיו מבצעי חצי מחיר באליאקספרס, אבל יש מבחר כל כך ענק שאני לא יודע במה להתחיל.
אם היה לי כסף הייתי מזמין את הכל ובודק, אבל עדיף כבר להביא עוזרתבקיצור אשמח לקבל המלצות.
-
@שואף אמר בשואב אבק רובוט:
חשבתי שבמחיר של כמה שבועות של עוזרת, אפשר לקנות רובוט שיעשה את העבודה...
אצלך העוזרת רק שואבת אבק או מטאטאת את הבית?
לענ"ד עיקר עבודתה הוא ב"רטוב", ספונג'ה וכו'.
ובכל מקרה מסתבר שיש יעילות לשואב אבק אנושי על פני רובוטי, מבחינת הפיניש הסופי.
-
@shraga אמר בשואב אבק רובוט:
חשבתי שבמחיר של כמה שבועות של עוזרת, אפשר לקנות רובוט שיעשה את העבודה...
אצלך העוזרת רק שואבת אבק או מטאטאת את הבית?
לענ"ד עיקר עבודתה הוא ב"רטוב", ספונג'ה וכו'.
ובכל מקרה מסתבר שיש יעילות לשואב אבק אנושי על פני רובוטי, מבחינת הפיניש הסופי.
יש מכונות רובטיים שעושות שתי העבודות
אבל המחיר בהתאם, כמעט כמו עוזרת לשנה -
@שואף בעבר היה מבצע באחד מרשתות השיווק החרדיות של רובוא כזה.
קניתי והרי התוצאות:- עושה רעש גדול!
- לא מצליח להגיע לכל הבית כי בדרך כלל הוא נתקע הלוך חזור באיזה מקום. [אא"כ אתה משקיע ממש ביקרים עם חיישינים שיודעים לרשת את הבית]
- הבטריה נגמרת עוד לפני שמשהו מתחיל להתנקות.
- הוא לא מנקה רק מטאטא.
- כיום אחרי כמה נסיונות הוא נמצא מעל הארון ללא שימוש...
כמובן שיש יקרים ממש שעושים עבודה יותר טובה אבל לא נראה לי שגם בהם שווה להשקיע
-
כבר מזמן חושב על הכיוון הזה..
אמרתי לאשתי לקחת עוזרת לעבודות בית והיא לא רוצה, חשבתי שבמחיר של כמה שבועות של עוזרת, אפשר לקנות רובוט שיעשה את העבודה...
מכירים את השוק הזה? יש עכשיו מבצעי חצי מחיר באליאקספרס, אבל יש מבחר כל כך ענק שאני לא יודע במה להתחיל.
אם היה לי כסף הייתי מזמין את הכל ובודק, אבל עדיף כבר להביא עוזרתבקיצור אשמח לקבל המלצות.
@שואף אסביר לך את ההבדלים
במנקה
אתה משלם לה משכורת+ביטוח מנהלים+פנסיה+הבראה+נסיעות (בבוא העת גם רכב צמוד)+הסתדרות (כולל חופשה ושביתות) ובקושי יכול להעיר לה היכן היא לא ניקתה טוב.ברובוט
אתה קונה במיטב כספך פעם אחת אבל לא לא משלם הוצאות של מנקה ולא יכול לצעוק/להעיר שהוא לא ניקה היטב.מסקנה:
עדיף לנקות לבד ולחסוך את הכאבי ראש.(ולכל המנקות אל תיקחו את זה אישי)
-
בחו"ל אני חושב שהרבה מאוד אנשים משתמשים בזה.
ראיתי כרטיס הגרלה שמה, הפרס הראשון או השני היה כזה מכשיר, יקר מאוד.
כך שלא בהכרח זה איכות ירודה. רק צריך לדעת חברה טובה, כי יש גם הרבה זבל.סתם חשבתי אולי עכשיו במבצעים יש משהו שווה, אבל אני מבין שאין פה אף אחד שבדק וניסה משהו טוב.
-
מעניין מה שאתם אומרים. אני תמיד חשבתי שהדברים האלה טובים רק אין לי כסף לקנות אותם..
בחו"ל אני חושב שהרבה מאוד אנשים משתמשים בזה.
ראיתי כרטיס הגרלה שמה, הפרס הראשון או השני היה כזה מכשיר, יקר מאוד.
כך שלא בהכרח זה איכות ירודה. רק צריך לדעת חברה טובה, כי יש גם הרבה זבל.סתם חשבתי אולי עכשיו במבצעים יש משהו שווה, אבל אני מבין שאין פה אף אחד שבדק וניסה משהו טוב.
גם לעזר מציון בהגרלה אחרונה היה להם הגרלה על זה
-
אני רכשתי לפני כחצי שנה שואב רובוטי
https://he.aliexpress.com/item/ILIFE-V5s-Pro-robot-vacuum-cleaner-updated-wet-cleaning-floor-washing-new-house-sweeping-cleaning-working/32805124642.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dVrZfLIזה לא מחליף עוזרת. אבל זה בהחלט דבר נחמד ויעיל. אם מרימים את כל הדברים מהריצפה מפעילים והולכים הוא שואב הכל. כמעט כמו ספונג'ה. אין שערות ואבק בפנלים. שואב מתחת לארונות.
איך שמתחיל יום שישי הוא מתחיל לעבוד. כל פעם חדר אחר. כשהוא גומר עושים ספונג'ה בלי כל הג'יפה של ספונג'ה רגילה.
זה נחמד זה יעיל זה מעלה את רמת הניקיון אבל בהחלט לא מחליף עוזרת.
הדגם הזה מוצלח זול וגם מנגב ברטוב (נחמד לא מעבר)
כרגע הוא לא ממש זול בעלי בזמני מצבצע הוא נמכר ב40-50 דולר פחותאגב גם השירות שלהם מעולה. נשבר לי פלסטיק. והוא בדרך בחינם. (וכידוע בארץ הקודש לעולם אין אחריות על פלסטיק )