התייעצות
-
יש שטענו שהועיל והרוב לא יודעים שיש במולטימדיה ברכב אפשרות להגיע לאינטרנט פרוץ לכן אין לפרסם את המכשול הזה בביהכ"נ וכדו' שזה בגדר אוי לי אם אומר שהולכים לגלות לאלו שלא יודעים את האפשרות. ומאידך אם יש לך על המסך אפלקציית "חיפוש גוגל" למה זה נקרא שלא יודעים?! כל זה נאמר בהקשר למה שרצו לתלות מודעות ולפרסם שיש לחסום את זה . מה דעתכם
-
יש שטענו שהועיל והרוב לא יודעים שיש במולטימדיה ברכב אפשרות להגיע לאינטרנט פרוץ לכן אין לפרסם את המכשול הזה בביהכ"נ וכדו' שזה בגדר אוי לי אם אומר שהולכים לגלות לאלו שלא יודעים את האפשרות. ומאידך אם יש לך על המסך אפלקציית "חיפוש גוגל" למה זה נקרא שלא יודעים?! כל זה נאמר בהקשר למה שרצו לתלות מודעות ולפרסם שיש לחסום את זה . מה דעתכם
הבעיה הוא שאנשים אומרים שאין שמה כלום (כי לא רואים דפדפן) אבל תכליס יש שמה הכול, וד"ל
זה נושא מאוד חשוב שהרבה לא יודעים שיש בכלל בעיה בזה -
@chocolate אמר בהתייעצות:
הבעיה הוא שאנשים אומרים שאין שמה כלום (כי לא רואים דפדפן) אבל תכליס יש שמה הכול, וד"ל
זה נושא מאוד חשוב שהרבה לא יודעים שיש בכלל בעיה בזהאז אתה בעצם מצדיק את הטענה שרבים לא יודעים שיש להם ברכב הכל?
-
@chocolate אמר בהתייעצות:
זה נושא מאוד חשוב שהרבה לא יודעים שיש בכלל בעיה בזהאז אתה בעצם מצדיק את הטענה שרבים לא יודעים שיש להם ברכב הכל?
נכון
-
מציע לכל מי שיש אינטרנט פתוח ופרוץ באזור שלו. שיפיץ מודעות בתיבות הדואר. בקשה יפה לחסום את הגישה. בזו הלשון.
"באזור זה ישנה גישה חופשית לאינטרנט ללא סיסמא.
אם הדבר קשור אליך, איננו מתערבים בהחלטתך.
אנחנו רק מבקשים לחסום את הגישה בסיסמא.
הדבר גם לטובתך, שלא יגלשו על החיבור שלך ויאטו לך את הגלישה.
תודה רבה."אני פירסמתי את הבקשה הזו ב3 מקומות. כל ה"נקודות החמות" נחסמו.
ככה בשקט בשקט בלי רעש גדול נמגר את התופעה בשכונותינו -
@upsilon01 מדובר בדבר לא חוקי וכיום בבזק גם בלתי אפשרי
-
@A0533057932
לגבי החוקיות- זה קצת אפור
לגבי בזק, אני חושב שאפשר להסתדר עם זה
וגרוע מכך אם התוקף כבר יודע את המספר הסידורי אז א"א להתגונן וד"ל -
@upsilon01 היום צריך שהמספר שלך יהיה רשום במערכת בשביל האפליקציה לא? (אלא אם אתה מתכוון דרך המחשב מה שדי מסובך וכן קשה להשיג את המספר הסידורי)
-
@A0533057932
@mdy
להגיע לדף של הראוטר זה לא מסובך בכלל
שם אתה צריך להזין את 6 הספרות האחרונות של המספר הסידורי -
@upsilon01 אמר בהתייעצות:
@A0533057932
@mdy
שם אתה צריך להזין את 6 הספרות האחרונות של המספר הסידורילא הבנתי. אני יכול לעשות סיסמא למישהו אחר???? ככה שהוא לא יוכל להיכנס בלי סיסמא?? הזוי לא? או שיש פה אי הבנה
-
@A0533057932
@mdy
שם אתה צריך להזין את 6 הספרות האחרונות של המספר הסידורילא הבנתי. אני יכול לעשות סיסמא למישהו אחר???? ככה שהוא לא יוכל להיכנס בלי סיסמא?? הזוי לא? או שיש פה אי הבנה
הבנת בדיוק מה שצריך, אני מתחבר לרשת של השכן, נכנס להגדרות של הראוטר שלו, נועל אותו עם קוד כרצוני או מכבה לגמרי את שידור האלחוטי או מאפס לו את כל ההגדרות או מגדיר לו ספק אחר וכו' וכו' בקיצור אתה בעה"ב!!!
-
@A0533057932
@mdy
הבנת בדיוק מה שצריך, אני מתחבר לרשת של השכן, נכנס להגדרות של הראוטר שלו, נועל אותו עם קוד כרצוני או מכבה לגמרי את שידור האלחוטי או מאפס לו את כל ההגדרות או מגדיר לו ספק אחר וכו' וכו' בקיצור אתה בעה"ב!!!
גועל נפש!!!
למה לא לעשות את זה יפה ?
וחוץ מזה... מה הועלנו? עכשיו אתה יודע את הקוד
ואתה גולש חופשי..... -
@A0533057932
@mdy
גועל נפש!!!
למה לא לעשות את זה יפה ?
וחוץ מזה... מה הועלנו? עכשיו אתה יודע את הקוד
ואתה גולש חופשי.....ברוב המקרים קשה לדעת מיהוא שמשדר רשת פתוח, ובדרך כלל זה אנשים שלא מודעים לזה, באם היום אחד האינטרנט לא יעבוד לא (בגלל ששמו לו סיסמה) סוף סוף הוא יבין מה קרה ויכבה את הוויי פיי לכל השכונה
-
@upsilon01
אני שמתי מכתבים אישיים בתיבות הדואר, ב3 מקומות שונים. כולם חסמו!!!!בהצעה שלכם יש כניסה והתערבות ברשות של מישהו אחר. זה פשוט מגעיל. מסכים שאם לא עזר יפה אולי אפשר לעשות מה שאתם מציעים.
אבל ודאי לא באופן גורף
(ובמיוחד שבינינו.... אתם יודעים את הקוד. מי שעושה לשם שמיים מנסה קודם יפה בלי שהוא מעורב)