יש דרך לכתובת אי פי IP קבוע בניד לא דרך החברה של הקו?
-
-
@avi_av אמר ביש דרך לכתובת אי פי IP קבוע בניד לא דרך החברה של הקו?:
תלוי מה המטרה הספציפית, אבל אפשר להשתמש בשירותים כמו noip.com, dyn.com בשביל לקבל סאב דומיין שמפנה לאייפי שלך.
במקרה ואתה יושב מאחורי NAT, מה שנכון כנראה, זה לא יעזור.
ואז אפשר להשתמש בפתרון כמו ngrok.com.
אם תרצה סאב דומיין קבוע לngrok, תוכל לשלם, או להתקין לבד.. זה קוד פתוח.אני בונה אתר על המחשב שלי, ויש לי VPN נטפרי, האם הנ"ל מתאים עבורי ?
-
@avi_av אמר ביש דרך לכתובת אי פי IP קבוע בניד לא דרך החברה של הקו?:
תלוי מה המטרה הספציפית, אבל אפשר להשתמש בשירותים כמו noip.com, dyn.com בשביל לקבל סאב דומיין שמפנה לאייפי שלך.
אם תרצה סאב דומיין קבוע לngrok, תוכל לשלם, או להתקין לבד.. זה קוד פתוח.@avi_av אמר ביש דרך לכתובת אי פי IP קבוע בניד לא דרך החברה של הקו?:
אם תרצה סאב דומיין קבוע לngrok, תוכל לשלם, או להתקין לבד.. זה קוד פתוח.אני מדבר על גלישה דרך הטאבלאט על סים של פלאפון זה גם יעבוד?
אני לא מתמצא בדברים האילו דרך מה זה עובר וכו
אני צריך את זה בשביל להשתמש בטאבלאט כשלוחה של מרכזית אי פי לשיחות יוצאות ונכנסות דרך אפליקציה ואמרו לי שצריך בשביל זה אי פי קבוע -
-
@clickone אמר ביש דרך לכתובת אי פי IP קבוע בניד לא דרך החברה של הקו?:
@shukiha זה סים של נטפרי?
אם כן, אז הIP החיצוני שלך לא אמור להשתנות.הסיבה שהם מבקשים IP קבוע, זה בגלל אבטחת מידע.
אחרת כמות הפריצות למרכזייה לא נורמלית.....זה סים לא של נטפרי וזה עובד כרגע בלי אי פי קבוע לא ממש הבנתי אבל הוא טוען שאם עושים סולמית או משהוא כזה זה יכול לזהות בתור משהוא בעיתי ולהיחסם
-
@אורתודוכס אמר ביש דרך לכתובת אי פי IP קבוע בניד לא דרך החברה של הקו?:
כמה עולה ברמי לוי (קו כשר) IP קבוע ?
???