איך מתקינים מדף באמבטיה בשביל אביזרי רחצה ?
-
@מעמד בין האריחים, זה דבר שהיום מאוד משתנה כי האריחים היום יכולים להיות בהמון גדלים שונים.
יש מקדח לקרמיקה, צריך גם להיות מיומן. זה גם תלוי באיכות היישום של הקרמיקה, אם המתקין חסך בחומר מאחורה, האריח חלש יותר ושביר יותר.
אם יש לך קרמיקה איכותית במרקם חלק מאוד ואטום, יש היום מדפים עם תופסני וואקום שיכולים לשאת גם כמה ק"ג מכובדים. -
@מעמד אמר באיך מתקינים מדף באמבטיה בשביל אביזרי רחצה ?:
אני רוצה לשים מדף ליד הדוש לאביזרי רחצה,
אם אני רוצה לשים ברגים, איך עושים את זה בלי לפוצץ את הקרמיקה ?
@מעמד יש מקדח מיוחד לקרמיקה.
זה מקדח "ראש משולש" מיוחד.
תשים אותו על מברגת אימפק ותקדח עד עד לסיום הקרמיקה ולאחר מן תמשיך עם פטישון ומקדח וידיא להמשך החור (בקיר/בטון) -
@zvinissim אמר באיך מתקינים מדף באמבטיה בשביל אביזרי רחצה ?:
@מעמד אמר באיך מתקינים מדף באמבטיה בשביל אביזרי רחצה ?:
אני רוצה לשים מדף ליד הדוש לאביזרי רחצה,
אם אני רוצה לשים ברגים, איך עושים את זה בלי לפוצץ את הקרמיקה ?
@מעמד יש מקדח מיוחד לקרמיקה.
זה מקדח "ראש משולש" מיוחד.
תשים אותו על מברגת אימפק ותקדח עד עד לסיום הקרמיקה ולאחר מן תמשיך עם פטישון ומקדח וידיא להמשך החור (בקיר/בטון)הוא לא מפוצץ קרמיקה?
-
א. לא (במידה ואתה יודע להשתמש - אם לא נסביר לך)
הייתי שמח לקצת הסבר (אין לי נסיון בזה)
תודה -
@ארי63 אמר באיך מתקינים מדף באמבטיה בשביל אביזרי רחצה ?:
@zvinissim יש לו קיר גבס
@ארי63 ראיתי רק לאחר מיכן שיש לו קיר גבס.
ברמת העיקרון לא אמורה להיות לו בעיה.גם אם @מעמד יעשה חור 7 מ"מ ויקח דיבל גבס לבן הרי הדיבל לא יכנס לחור שהוא עשה והוא יצטרך לדפוק אותו בכוח ועלול לסדוק את הקריקה היות ויש קרמיקה שהיא הבסיס הוא יכול להכניס דיבל תואם והבורג יפתח את הדיבל בצורה כזו שיספיק לתפוס משקל.
פרט לזה דיבל גבס יש לו עובי שפה ולכן הדיבל לא ישב בקו ישר עם הקרמיקה
-
גם אם @מעמד יעשה חור 7 מ"מ ויקח דיבל גבס לבן הרי הדיבל לא יכנס לחור שהוא עשה והוא יצטרך לדפוק אותו בכוח ועלול לסדוק את הקריקה היות ויש קרמיקה שהיא הבסיס הוא יכול להכניס דיבל תואם והבורג יפתח את הדיבל בצורה כזו שיספיק לתפוס משקל.
פרט לזה דיבל גבס יש לו עובי שפה ולכן הדיבל לא ישב בקו ישר עם הקרמיקהעדיף לעשות חור יותר גדול מהדיבל בגלל שזה דיבל גבס כדי שגם השפה תכנס ?