ספק מומלץ בנטפרי
-
http://tchumim.com/user/מורשת-מרן
איכות של מי? ב019 ראיתי כאן שיש בעיות... -
@ארי63 אמר בספק מומלץ בנטפרי:
http://tchumim.com/user/מורשת-מרן
איכות של מי? ב019 ראיתי כאן שיש בעיות...כאן הוא דיבר על קווי, ושם האיכות בסדר.
יש לי 2 חיבורים ל019, אחד קווי לנייח, ועם נסטיק לנייד.
בנייד יש בעיות. -
בעיקרון יש לנו תשתית של בזק, ל019 אנחנו משלמים 60 ומשהו בחודש.
לגבי הטלפון, ניתן להשתמש באותו ראוטר (אני עובד עם נטוויז'ן).
רק רציתי להעיר משהו קטן, שלא יפלו בו אנשים כמו שאני נפלתי.
בהתחלה בנטוויז'ן אמרו לי להתחבר ל019 כי הם צריכים לדעת מה ההגדרות שלהם בראוטר כדי לחבר את הטלפון, ורכשתי מהם ראוטר בעלות של 300 ש"ח.
מה שקרה, שאח"כ בא הטכנאי של נטוויז'ן, והביא אתו ראוטר חדש, ואמר שא"א להשתמש בראוטר של 019. מה שאומר ש300 ש"ח הלכו לטמיון... -
@מורשת-מרן אמר בספק מומלץ בנטפרי:
בנייד יש בעיות.
אני ב019 נייד ולא זכור לי בעיות מיוחדות, רק לא היה לי גלישה כשנגמרה החבילה, זהו.
-
בתשתית בזק אם לוקחים באנדל -ספק ותשתית מאותה החברה אמור להיות שכל בעיה תטופל דרך אותה חברה (אם כי בבזק טוענים שנותנים שירות טוב יותר ללקוחות פרטיים מאשר לחברות אך לא ראיתי את ההבדל בשטח)
ולכן כדאי לבדוק בעיקר על השירות של החברה אם הוא טוב תוכל למצוא בפורום של נטפרי על רמת השירות של החברות השונות. בטכנולוגיה אין הבדלים משמעותיים בין החברות (ללקוח פרטי). -
אישית לצורך עסקי / אם דרש לו אינטרנט יציב וטיפול בתקלות אני מעדיף להמליץ לחברים / לקוחות על RL.
לשימוש ביתי כנראה ש019 מספיק.
הנושא של החלפת תשתית לשוק סיטונאי (ככה נקרא התשתית של 019) זה שבעצם את מלא האחריות אתה מקבל מ019, אבל תכלס התשתית נשארת אותו דבר בדיוק ולא משתנה כלום.
רק 019 שוכרת אותו עבורך מבזק. (ויש לה מחיר אחר ממשתמש פרטי ששוכר ישירת מבזק ולכן זה יותר זול)
אני יודע שתכלס בשטח אין הרבה הבדל.אגב, גם מRL אתה יכול לקחת אינטרנט + תשתית בשוק סיטונאי
-
@by6199
אם המחיר משמעותי לך אז לא אמרתי מילה
החברה של איש אחד הזה (היום יש כבר יותר מאיש אחד....) נותנת לפעמים שירות יותר טוב במקרי תקלה מהחברה עם ההמון נציגים.אנ חושב שההצלחה של 019 + נטפרי זה לא בגלל 019 אלא בגלל התמיכה הצמודה והמסיבית של הסוכנים כמו @master @zeevgros @frize37 וסליחה ממי ששכחתי אותו......
אם לא הם זה מזמן היה נופל. הם נתנו ונותנים ממש מעל ומעבר ממה שמתבקש מסוכן שאמור רק לבצע את המכירה וללכת. -
@clickone אמר בספק מומלץ בנטפרי:
אנ חושב שההצלחה של 019 + נטפרי זה לא בגלל 019 אלא בגלל התמיכה הצמודה והמסיבית של הסוכנים כמו @master @zeevgros @frize37 וסליחה ממי ששכחתי אותו......
אם לא הם זה מזמן היה נופל. הם נתנו ונותנים ממש מעל ומעבר ממה שמתבקש מסוכן שאמור רק לבצע את המכירה וללכת.