עבודה עם JS דרך C#
-
ה"שעה" במקרה שלי הוא רצון להריץ אפליקציה שולחנית, כזו שאינה תלויית דפדפן, שתריך קוד JS.
למה שולחנית שאינה תלויית דפדפן? נוחות משתמש. פעולות שחוזרות על עצמן, ופעולות כבדות שעשויות לתקוע את הדפדפן. ועוד.
למה JS? יש לי ספריות מוכנות וקודים מוכנים, וכן יש לי בעיה להפעיל מניפולציות על אתרים מסוימים לא מאובטחים אם איני עושה את זה מתוך הדף עצמו אלא באמצעות גישה חיצונית. -
@מנצפך אמר בעבודה עם JS דרך C#:
@davidnead טוב. אנסה באתר שלי. (אני מבין שזה עובד עם 401 auth)
כנראה. קובץ .htaccess בתיקיית השורש.
-
@dovid אמר בעבודה עם JS דרך C#:
לא זה השעון, זה כבר צורך משני. השעון זה העבודה שהסקריפט עושה (נגיד סופר עד עשר).
בעית העידר השעון במקרה שלך היא אולי של הספריות מוכנות והאבטחה.לא ממש הבנתי את דבריך. מ"מ הספריות (והקודים) המוכנים הם סיבה טובה לחפש דרך לעבוד עם JS של קליינט סייד.
-
נותרו לי עוד 2 שאלות
-
בשיטה האחרונה (של הקריאה לפונקציה עם אפשרות החזרת ערך) הקריאה אינה לפונקציה מסויימת, אלא פשוט מריצה את הקוד כפי שהוא. אם הקוד נמצא בתוך פונקציה שמית (לא עטוף) הוא לא ירוץ. איך אפשר אם כן להעביר לה ארגומנטים? לאן הארגומנטים יגיעו?
-
כאן יש הדרכה כיצד לפתוח את כלי הפיתוח של הדפדפן. דא עקא - את הסקריפט אפשר לראות בכלי הפיתוח רק לאחר שהוא גמר לרוץ, מפני שהוא נטען וישר רץ, כך שאי אפשר לדבג אותו, אז מה עשינו?
נראה ששורשם של שני השאלות אחד.
פה אמור להיות תיעוד, אבל הוא חסר:
https://cefsharp.github.io/api/51.0.0/html/M_CefSharp_WebBrowserExtensions_EvaluateScriptAsync.htm -
-
@davidnead אמר בעבודה עם JS דרך C#:
לא זה השעון, זה כבר צורך משני. השעון זה העבודה שהסקריפט עושה (נגיד סופר עד עשר).
בעית העידר השעון במקרה שלך היא אולי של הספריות מוכנות והאבטחה.לא ממש הבנתי את דבריך. מ"מ הספריות (והקודים) המוכנים הם סיבה טובה לחפש דרך לעבוד עם JS של קליינט סייד.
גם ההוא בסיפור לא הבין.
בקשר לשאלותיך, תנסה לקרוא לפונקציה ותראה מה קורה.
קודם כל פתח את כלי הפיתוח, שתול סקריפט עם פוקנציה שמקבלת פרמטר ומציגה אותו באלרט, ואח"כ תלחץ על הכפתור המיועד להרצת הסקריפט שיריץ קיראה לפונקציה הנ"ל עם פרמטר" myFunc(123); ותחכים את כולנו, ורווחא שמעתתא. -
גם ההוא בסיפור לא הבין.
בקשר לשאלותיך, תנסה לקרוא לפונקציה ותראה מה קורה.
קודם כל פתח את כלי הפיתוח, שתול סקריפט עם פוקנציה שמקבלת פרמטר ומציגה אותו באלרט, ואח"כ תלחץ על הכפתור המיועד להרצת הסקריפט שיריץ קיראה לפונקציה הנ"ל עם פרמטר" myFunc(123); ותחכים את כולנו, ורווחא שמעתתא.שם לא היה מי שיסביר לו...
לא הבנתי את התרגיל שנתת לי. היכן להשתיל את הפונקציה? בקוד, או בכלי פיתוח (איך?). אם אני עושה שורה כזו:
browser.EvaluateScriptAsync(" function myFunc (A){alert(A)} myFunc (123)");
אני מקבל כמובן אלרט 123, אבל את הפרמטר הזה נתתי בתוך הJS, לא מהC#.
-
תעשה כפתור שפותח את כלי הפיתוח. וכפתור שני שקורא לEvaluateScriptAsync.
בקוד הכפתור השני תכתוב ככה:var task = frame.EvaluateScriptAsync("testCef(" + "ארגומנט" + ")", null); task.ContinueWith(t => { if (!t.IsFaulted) { var response = t.Result; EvaluateJavaScriptResult = response.Success ? (response.Result ?? "null") : response.Message; } }, TaskScheduler.FromCurrentSynchronizationContext());
תריץ את התוכנה, ותלחץ על הלחצן שפותח את כלי הפיתוח.
בכלי הפיתוח תערוך את הHTML ותוסיף כזו תגית סקריפט:<script>function testCef(arg) { alert(arg); }</script>
יאללה, כעת תלחץ על הכפתור השני.
-
<script>function testCef(arg) { alert(arg); }</script>
לא קורה כלום. בכלי הפיתוח הוא מודיע שהפונקציה testCef אינה מוגדרת. הוא לא קורא אותה מהHTML.
בעניין הדיבוג, אני יכול לדבג אם אני מריץ את הסקריפט שוב, למשל לוחץ שוב על הכפתור, אבל זה טוב כמובן רק לסקריפט שלא מורץ מיד.
-
function
אגב, אם מה שחתרת אליו היה להכניס את הארגומטים מראש בתוך המחרוזת של הJS ואז לקרוא לנפוקציה כנ"ל מתוך הJS בצורה כזו:
var task = browser.EvaluateScriptAsync("function testCef(arg) { alert(arg); } testCef(" + "ארגומנט" + ")", timeout: null);
אז גם אני חשבתי על זה לבד, אבל חשבתי שיש דרך תקנית יותר להעביר ארגומנט.
-
לגבי בעיית האבטחה, האם זה הפתרון שאני צריך?
https://stackoverflow.com/questions/29612875/cefsharp-load-a-page-with-browser-login
או שזה לא עוסק בשם וסיסמה מסוג זה?
-
לגבי בעיית האבטחה, האם זה הפתרון שאני צריך?
https://stackoverflow.com/questions/29612875/cefsharp-load-a-page-with-browser-login
כן.