שאלה בהכנת קובץ וורד ע"מ לייבא אותו לאינדיזיין
-
אני צריך לעבוד על קובץ בעל הערות שוליים לרוב
משיקולים כאלה ואחרים, אני הולך לעמד אותו באינדיזיין, שהעבודה על ההערות שולים תהיה ידנית ולא אוטמטית.
לשם כך צריך ליצור מהקובץ וורד 2 קבצים, אחד של הטקסט עליון ואחד של הערות שולים.ועכשיו לשאלה
עד לא מזמן הייתי עושה את זה ממש בקלות עם התוכנה של המשלים לוורד
שהיתה מפרידה לי ממש בצ'יק ל2 קבצים
אך כעת היא לא מותקנת אצלי.
הדרך שאני מכיר לעשות זאת בלי לאבד את ההפניות, זה להפוך את ההערות שולים להערות סיום.
הדרך הזאת ארוכה מאוד, האם יש למישהו מידע לדרך קלה יותר? -
@יהודי-פשוט ארוכה בוורד?.. או באינדי!.
-
@בול אמר בשאלה בהכנת קובץ וורד ע"מ לייבא אותו לאינדיזיין:
@יהודי-פשוט ארוכה בוורד?.. או באינדי!.
על האינדי' לא דיברתי בכלל אני יודע שאין בזה פתרון קסם, צריך לעבוד קשה אח"כ ועל זה משלמים לי, אני שאלתי על כל הדרך עד לתוצאה שיהיו לי שתי טקסטים באינדי' עוד לפני העיצוב שם.
-
@יהודי-פשוט אמר בשאלה בהכנת קובץ וורד ע"מ לייבא אותו לאינדיזיין:
משיקולים כאלה ואחרים, אני הולך לעמד אותו באינדיזיין, שהעבודה על ההערות שולים תהיה ידנית ולא אוטמטית.
לשם כך צריך ליצור מהקובץ וורד 2 קבצים, אחד של הטקסט עליון ואחד של הערות שולים.ועכשיו לשאלה
הדרך שאני מכיר לעשות זאת בלי לאבד את ההפניות, זה להפוך את ההערות שולים להערות סיום.
הדרך הזאת ארוכה מאוד, האם יש למישהו מידע לדרך קלה יותר?מה קרה ל'משלים לוורד' שלך?
אם לא תמצא פתרון - לי יש המשלים לוורד. -
@עימוד-עילית המשלים לוורד שלי עבד רק על אופיס 2010
מאז שהחלפתי ל 2016 לא התקנתי אותו שוב, ואין לי מושג מה הקוד הסרה שלי
הוא נאבד לי.
תודה על הרצון, אבל מדובר בכמה קבצים שכל אחד מהם כמה מאות עמודים,
ואני רוצה לחשוב על פתרון קבוע. -
הדרך הזאת ארוכה מאוד, האם יש למישהו מידע לדרך קלה יותר?לדעתי יש אפשרות להמיר את כל הערות השולים להערות סיום בלחיצת כפתור אחת
-
@עימוד-עילית המשלים לוורד שלי עבד רק על אופיס 2010
מאז שהחלפתי ל 2016 לא התקנתי אותו שוב, ואין לי מושג מה הקוד הסרה שלי
הוא נאבד לי.א. אתה יכול להתקין גם אופיס 2010 ולהתקין עליו את המשלים.
ב. לא חייבים קוד הסרה. אני כמה פעמים איתחלתי את המחשב וכדו', והיו פעמים ששכחתי להסיר עם קוד הסרה, או שהמחשב קרס בלי לתת לי זמן לזה. והסברתי להם, וקיבלתי קוד התקנה בלי בעיות.
-
@עימוד-עילית אם אות ב. תסודר אצלי, אז ממילא אות א. ג"כ.
כי שמעתי שהם כבר התקדמו בהתאמה ל 2016 רק שאני לא יודע אם זה נכון. -
@עימוד-עילית אם אות ב. תסודר אצלי, אז ממילא אות א. ג"כ.
כי שמעתי שהם כבר התקדמו בהתאמה ל 2016 רק שאני לא יודע אם זה נכון.עד כמה שידוע לי, הם לא התקדמו עדיין מעבר ל-2010.
-
@עימוד-עילית אתם בטוחים? חבר התקשר לפני פסח והם אמרו שזיהו את בעיית חוסר התאימות לאופיס 2016. יכול להיות שזוהתה הבעיה אך עוד לא תוכנת הפיתרון.
מכל מקום, מה שפעם היה נראה מייאש, היום רואים את האור בקצה. [קצת מצחיק להתדיין כשאפשר להרים טלפון אחד ודי... אולי בבוקר, בלנ"ד] -
@רוב-יועץ @עימוד-עילית
אתם משתמשים גם באינדי' או רק במשלים?
בא נאמר שאני מתגבר על הבעיה של הפרדת השולים ל2 קבצים
אבל אח"כ באינדי' צריך לעבוד עם סקריפט בשביל שליטה על מספור ההערותעוד שאלה [בהנחה שאתם משתמשים גם באינד'], לעצם העבודה עם הערות שולים באינדי', אם אתם עושים בהערות לא אוטומטיות
ואתם רוצים להוסיף / להסיר הערה, ועכשיו צריך למספר הכל מחדש, איך אתם עושים?
אני משתמש עם סקריפט לזה, אך מענין אותי לשמוע מה אומרים אחרים. -
@יהודי-פשוט אני יהודי עוד יותר פשוט... ולמדתי רק 'תג' [ו'המשלים'...] ולא אינדיזיין (המכונה אינדי').
-
הדרך שאני מכיר לעשות זאת בלי לאבד את ההפניות,ברשותך, אם תוכל, על אף שהנך מבקש העזרה, לעזור לי קצת להבין לשם מה נחוץ לך לשמור על ההפניות. הרי ברגע שאתה מפריד את הערות השוליים מהוורד, מס' 2 בטקסט לא יפנה אותך למס' 2 בהערה. בקיצור, מה לא טוב בלסמן את כל הערות השוליים ולהדביק בקובץ אחר?
הנקודה הזו תתן לי להבין יותר טוב מה הבעיה אח"כ באינדיזיין... -
@רוב-יועץ אמר בשאלה בהכנת קובץ וורד ע"מ לייבא אותו לאינדיזיין:
הרי ברגע שאתה מפריד את הערות השוליים מהוורד, מס' 2 בטקסט לא יפנה אותך למס' 2 בהערה. בקיצור, מה לא טוב בלסמן את כל הערות השוליים ולהדביק בקובץ אחר?
לא משנה הדרך, זה נכון שלא תשאר עם ההפניה כהפניה, אבל אתה כן רוצה להישאר עם מספרים נכונים בשביל לעמד הערת שולים בהתאמה לטקסט העליון.
-
@יהודי-פשוט תשלח לי חלק קטן מהקובץ אני אנסה אצלי והגיד לך