מדריכי כשרות מקוריים - מופצים באישור גוף הכשרות
-
@aaron אמר במדריכי כשרות מקוריים - מופצים באישור גוף הכשרות:
מישהו יודע מה לגבי סיגריות בפסח?
לא של דובק, והאם יש הבדל במיובאות..
תודהלך ולכל מאן דבעי.
חמץ המצוי בסיגריות - והכרעת מרנן פוסה"ד זצ"ל, ויבלחטו"א מרנן פוסה"ד שליט"א
מצוה להפיץ! -
@עברי-אנכי אמר במדריכי כשרות מקוריים - מופצים באישור גוף הכשרות:
@aaron אמר במדריכי כשרות מקוריים - מופצים באישור גוף הכשרות:
מישהו יודע מה לגבי סיגריות בפסח?
לא של דובק, והאם יש הבדל במיובאות..
תודהלך ולכל מאן דבעי.
חמץ המצוי בסיגריות - והכרעת מרנן פוסה"ד זצ"ל, ויבלחטו"א מרנן פוסה"ד שליט"א
מצוה להפיץ!האתר הזה מתפקד? יש מה לראות שם? פעם פעם נכנסתי, והיה נראה לי שהאתר קצת "מאובק" ולא מתוחזק, הכל דברים ישנים.
-
@עימוד-עילית
ייתכן והוא מאובק, ולא מתוחזק - אבל דברי תורה ככל שהם ישנים יותר, כיין הם משובחים יותר!
ודברי הגריש"א זצ"ל, הרי לא התחלפו בתורה אחרת - כך אני מאמין! א"כ, שווה כניסה. -
@עברי-אנכי אמר במדריכי כשרות מקוריים - מופצים באישור גוף הכשרות:
@עימוד-עילית
ייתכן והוא מאובק, ולא מתוחזק - אבל דברי תורה ככל שהם ישנים יותר, כיין הם משובחים יותר!
ודברי הגריש"א זצ"ל, הרי לא התחלפו בתורה אחרת - כך אני מאמין! א"כ, שווה כניסה.מה שהתאבק זה הסיגריות. עובדה שיש סיגריות עם הכשר.
אחרי "גיגול" נוסף - מצאתי שגם על הצד שאכן יש שם חמץ, הגר"א וייס התיר מפורש.
0_1522358487059_אשר וייס.PDF"הרוצה להחמיר יחמיר על עצמו אבל הפוסק בזה איסור לרבים אינו אלא טועה"
-
@aaron @עברי-אנכי @עימוד-עילית @aaron
איני מתיימר להביע חוות דעת בעניני כשרות סיגריות אותם אני לא מכיר, לגופו של ענין נמצא בידי מסמך שאם יצא תיפלו מהכסא.
המסמך הוא בעצם בגדול פירוט הוצאות לקמפיין סיגריות עם הכשר הכולל את מרכיבי הקמפיין.
תשלום לרבנים ליצירת חיבורים האוסרים שימוש בסיגריות, פשקווילים במודעות רחוב ובתי כנסת ועוד, זאת לצד הקמפיין הנגטיבי של מודעות פרסום בעיתונות ועוד של החברה ומוצריה הכשרים.
שלא יעלה צד למאן דהוא שאני סבור שאחד מהרבנים שהוזכרו קיבל תשלום עבור פסקיו, אולם העובדה שיש מבחינתי אברך המייצר את החיבור בתשלום מראש מה אמור להופיע ומערכת מסועפת במאות אלפי שקלים לאסור סיגריות כדי לקדם מכירות, מעמידים את הדברים בעיני ובעיני הרואה באור אחר...
-
@by6199 אמר במדריכי כשרות מקוריים - מופצים באישור גוף הכשרות:
איני מתיימר להביע חוות דעת בעניני כשרות סיגריות אותם אני לא מכיר, לגופו של ענין נמצא בידי מסמך שאם יצא תיפלו מהכסא.
המסמך הוא בעצם בגדול פירוט הוצאות לקמפיין סיגריות עם הכשר הכולל את מרכיבי הקמפיין.
תשלום לרבנים ליצירת חיבורים האוסרים שימוש בסיגריות, פשקווילים במודעות רחוב ובתי כנסת ועוד, זאת לצד הקמפיין הנגטיבי של מודעות פרסום בעיתונות ועוד של החברה ומוצריה הכשרים.
שלא יעלה צד למאן דהוא שאני סבור שאחד מהרבנים שהוזכרו קיבל תשלום עבור פסקיו, אולם העובדה שיש מבחינתי אברך המייצר את החיבור בתשלום מראש מה אמור להופיע ומערכת מסועפת במאות אלפי שקלים לאסור סיגריות כדי לקדם מכירות, מעמידים את הדברים בעיני ובעיני הרואה באור אחר...
למה ליפול מהכסא, אם חברה לשיווק בשר תשלם לת"ח שילקט בשבילם את כל המקורות לחומרות שהם נוהגים זה יפליא מישהו? סה"כ דובק מנצלת את השיטות הקיימות בהלכה כדי להתפרנס, הם לא המציאו דיעות חדשות, זו מחלוקת עתיקת יומין.
-
מצורף מדריך מעודכן (עברית ואנגלית) מאת הרב ויא לבדיקת דובדבנים וענבים (התקבל השבוע במייל מהרב).
קישור להורדה ב-JUMBOmail:
https://jumbomail.me/j/BHmi9JEED0Wnr6_
-
מצורף דף מידע עדכני בנושא רימות זבוב הבשר מאת הרב ויא (התקבל השבוע במייל מהרב).
-
מצורף דף מידע עדכני בנושא פירות קיץ מאת הרב ויא (התקבל השבוע במייל מהרב).
לקחתם פרי ליד - אבל אתם והפרי לא לבד...