בלוטוס מומלץ
-
אינני יודע אם זה יתן מענה לפותח האשכול, אבל לפחות כיוון אחר:
כאן מצאתי מכשיר שקולט ומשדר בלוטוס, בעל כניסה לאוזניות. זה אומר שניתן לקחת כל סוג אזניות אהוב עליכם ולחבר אותו לסטיק הזה ולשמוע דרך הבלוטוס.
הוא מגיע עם מתאם כך שניתן גם הפוך לחבר אותו לשקע אוזניות ברכב או במערכת שמע בבית ולשמוע את שידור הבלוטוס מהטלפון [למשל לשמוע הרצאה בבית מאיזה קו תוכן או דיבורית ברכב].
חמחירו פחות מ20 ש"ח, ואני משתמש ומאוד נהנה. דא עקא, שמשום מה שום מכשיר כשר לא נצמד אליו, רק המחשב שלי הצליח [ואני מאמין שגם טאבלטים וסמארט, כנראה יש סוגים בסוג השידור].
לאחרונה התגלה לי שהמכשיר K34 של סים כשר מתחבר ונצמד אליו. ואכן אני משתמש בזה, ולא חושש לקילקול האוזניה כי ניתן כל רגע לשים אחרת וכו' עוד יתרונות.
[חיסרון אחד - הדיבורית היא בסטיק, כך שהוא צריך להיות קרוב לפה ] -
@golanart אמר בבלוטוס מומלץ:
(הביקורות באמזון אמינות יותר, בגירבסט זה חרטא..)
מה הביא אותך למסקנה הזאת?
לדעתי הפלוס בגירבסט הוא ש-
לרוב הביקורות מצורפת תמונה או וידאו..
הביקורות מרוכזות יותר משאר האתרים שעל כל מוצר יש כמה וכמה ביקורת מפוזרת שרלוונטיות לאותו מוכר ואזור משלוח ועוד...
בגירבסט המשלוח החינמי מהיר וטוב והביקורות על כל מוצר מרוכזות והניקוד הסופי בכוכבים - כן משקף את איכות המוצר ועד כמה הוא משתלם...
(כנלע"ד) . -
הרימקס מסקרנת אותי...
ביקורות טובות - 5 כוכבים.
קבל את זה באתר הזה ביותר זול, ויותר פרטים ותמונות (יש משלוח לארץ). -
@עברי-אנכי אתר טוב?
לא רכשתי בו אף פעם, פשוט ניסיתי לחפש עבור הדגם הספציפי שמסקרן אותך עוד מידע באינטרנט, וביקורות משתמשים, וזה עלה לי.
אני אישית, בקניות של 45 ש"ח, לא עושה יותר מידי חשבון, הייתי רוכש דרך פיי-פל, ומקסימום מבקש מהם את ההחזר במקרה שלא סופק טוב, ומקבל.