מהירות העלאה ב019 קווי
-
יש כאן מישהו עם שוק סיטונאי 019 נטפרי (קווי) בתוכנית 100 מגה?
אני רוצה לדעת אם זה נכון מה שהם כותבים באתר שזה 100/10 דהיינו שאפשר להגיע ל 10 מגה העלאה.
אני שדרגתי לאחרונה לתוכנית הזאת, ואני מקבל כ 83 הורדה אך העלאה אני מקבל 4.7.
בסנכרון בראוטר אני מקבל כ 8900 הורדה, והעלאה בדיוק 5504.
מה שמחשיד אותי, שבהתחלה כששדרגתי, היו לי בעיות תשתית וקיבלתי הורדה פחות מ 70, אך ההעלאה תמיד היתה בדיוק 5540 בסנכרון.
כך שנשמע שזה מוגבל בבזק ל 100/5 ולא 100/10.
אני מנסה כבר כמה פעמים עם הנציגים שלהם שטוענים שזה תקין וזה עד 10 וכו'...שאלתי אותו אם יש להם בכלל לקוחות שמקבלים 10 העלאה הוא השתמט...
בקיצור יש מישהו שמקבל מעל 5 מגה העלאה בתוכנית 100 מגה?
-
@יוסף-בן-שמעון מעניין.
אתה מקבל יותר העלאה ופחות הורדה.
אתה יכול לבדוק מה כתוב לך בראוטר בסנכרון DSL כמה Downstream Rate וכמה Upstream Rate?
אגב, תמיד אתה מקבל רק 40 הורדה? כדאי לך לבדוק את התשתית מבחינת חיבורים וכו'. אני הצלחתי לקבל עוד 15 מגה הורדה. -
@WWW כתב במהירות העלאה ב019 קווי:
אגב, תמיד אתה מקבל רק 40 הורדה? כדאי לך לבדוק את התשתית מבחינת חיבורים וכו'. אני הצלחתי לקבל עוד 15 מגה הורדה.
איך עושים את זה?
-
@יוסף-בן-שמעון כתב במהירות העלאה ב019 קווי:
איך עושים את זה?
לא יודע מה קורה אצלך,
אבל אצלי היה כבל מאד ארוך מהארון בחדר מדרגות עד לנקודת הראוטר, זה עבר בכמה חדרים עם חיבורים מלפני 20 שנה... אז משכתי כבל חדש באורך של כ 12 מטר עד לארון תקשורת ומשם יש עוד כמה מטרים ספורים עד לראוטר.
בנוסף חתכתי את החיבורים הישנים שכבר היו לגמרי עם קורוזיה (שחורים), וחיברתי (טוב = סלסול של כ 15 מ"מ) מחדש על חוט נקי, וכיסיתי עם חתיכת פלסטיק של הכבל וקיפול (ככה הטכנאים עושים זה שומר על החוט זהוב שנים).
כמו"כ לפעמים כדאי לבדוק את הפילטר והחיבורים לשקע הטלפון.רק שלפעמים זו מגבלת מרחק מהארון של בזק ברחוב, ואז אין מה לעשות.
לבזק (וגם ל 019) יש מידע לכמה מגה אתה יכול להגיע.