אפליקציות למיניהם | שאלה
-
@שוהם307 אמר באפליקציות למיניהם | שאלה:
@shraga אמר באפליקציות למיניהם | שאלה:
@שוהם307 פעם הבאה כתצטרך לתדלק ויהיו 2 תחנות, האחת בקרבת השני, תבחר ב___
זאת לא טענה, כי ברור שאני יבחר בתחנה ששם יש לי הנחה.
ברור שתבחר בתחנה שהורדת את האפליקציה שלה
ואתה שואל מה הרווח? -
@a0533057932 אמר באפליקציות למיניהם | שאלה:
ואתה שואל מה הרווח?נכון!!! כי שם יש לי הנחה. אבל למה לתת את ההנחה דרך האפליקצייה?
-
@a0533057932 אמר באפליקציות למיניהם | שאלה:
ואתה שואל מה הרווח?נכון!!! כי שם יש לי הנחה. אבל למה לתת את ההנחה דרך האפליקצייה?
אז איך יתנו לך?
-
@שוהם307
אסכם את דברי הקודמים ואוסיף משלי.- אפליקציה נותנת להם אפשרות לבעלי האפליקציה לפרסם את עצמם אצלך במכשיר וכו'.
- אופן התשלום הנח, וההנחה שמקבלים - גורמים ללקוח לרצות ללכת דוקא לתחנה זו.
- אנשים אוהבים להרגיש אח"מים, וזה שאתה כביכול מזוהה באפליקציה וכדו' נותנת לאנשים הרגשה של מתן שירות אישי (שים לב שמשקיעים בזה הרבה באפליקציות, וגם באתרים עם רישום, כאשר נכנסים כתוב לך "שלום שוהם307"... "ברוך הבא".. "בוקר טוב".. וכו').
- אני חושב שברוב האפליקציות יש גם אפשרות לפרסומות של אחרים, וזה גם רווח משימוש באפליקציה, ככל שיותר אנשים משתמשים - הפרסומת דרך האפליקציה שווה יותר כסף כמו תפוצה של עיתון.
אני מניח שישנם עוד רוחים, מניתי את מה שבדעתי כרגע.
נ.ב. פעם היה אכפת לי כשמישהו היה מרויח 'עלי' כסף, הייתי מרגיש פראייר וכדו', למדתי לעשות את השיקול שלי, שווה לי - אני עושה, למרות שאני יודע שמישהו מרויח עלי 'ים' של רווחים, זה לא מעניין אותי.
אני לא מתכוין שבגלל זה פתחת את האשכול, רק מצאתי מקום להעיר את זה בהערת שוליים (אגב גררא).
-
יש דברים שהם נותנים לעשות אך ורק דרך האפילקצייה. בשביל מה? אני בכל מקרה לקוח שלהם.
יותר קל להם להשקיע רק באפליקציה, כי הרי לרוב האנשים יש גם אפליקציה (ע"ע חברת כאל, האתר שלהם זוועה, מצאתי לפני כמה ימים שאפשר להכנס מהדפדפן לאתר המותאם למובייל, ויש שמה הרבה יותר אופציות, כמעט כמו האפליקציה), וכן זה מוריד להם משירות לקוחות אנושי, באפליקציה יש התכתבויות, פתיחת חשבון עם סלפי וכו'.
-
מה תגידו אבל על אפליקציות של בנקים?
יש דברים שהם נותנים לעשות אך ורק דרך האפליקציה. בשביל מה? אני בכל מקרה לקוח שלהם.תמיד חשבתי (ועדיין) שזה לא פחות ענין של בטיחות שלרוב אפליקציה זה מהטלפון האישי שזה רמת בטיחות יותר גבוה ממספר טלפון ואתר.
-
אנחנו רואים שכל חברה שמכבדת את עצמה, היא משווקת אפליקציה וממש מתחננת שנתקין את זה,
מסתמא תוריד גם את האפליקציה של החברה השנייה, בפרט אם יתנו לך מענק הצטרפות.