עזרה: מה צריך כדי לשדר שיעור בשידור חי?
-
שיעור שבועי המתקיים בבית כנסת.
אין תשתית אינטרנט, כ"ש מחשב....
כרגע יש מצלמת וידאו, טובה ואיכותית. אפילו עם וויפי...
האם חייבים מחשב בשביל זה? לא כ"כ נחמד להכניס לבית כנסת
אפשר עם נטסטיק?
צריך עוד איזה רכיב באמצע? אני מניח שכן, השאלה איך קוראים לו כדי לחפש...
גיגלתי קצת, אבל לא הצלחתי לגבש רשימה מסוימת, מה גם שרוב המדריכים מדברים על שידור ממחשב ביתי שחלק מהתשתית כבר קיימת.
תודה רבה לכולם. -
@רוב-יועץ אפשר לשדר עם מקודד, זה קופסה שמחברים לו חשמל ואינטרנט ומגדירים לו כתובת לשידור ומשדר (הבנתי שדי יקר כזו קופסה)
כרגע יש מצלמת וידאו, טובה ואיכותית. אפילו עם וויפי...
השאלה האם המצלמה תומכת בשידור strming
אני גם חיפשתי כזו מצלמה, ולא מצאתי מצלמה שאפשר לחבר סים ולשדר ממנו ישירות בנתיים אני משדר דרך OBS -
@רוב-יועץ יש חנות בראש העין אני לא זוכר את השם שלו שיש לו מקודד שאתה מכניס בפנים 2 סימים (שאם לא יהיה קליטה בחברה הזאת אז זה יעבוד על השני) ואז אתה מגדיר במקודד שישדר לערוץ יוטיוב ואז כשאתה מחבר אז הוא משדר אבל זה מאוד מסובך וגם מאוד יקר אני הייתי שם בשביל מישהו וזה עלה 3500שקל ועוד 300 שקל הסבר ואז ניסיתי לשדר ופעם ראשונה הלך לי אבל בפעם שניה הוא לא קלט בכלל וזה מאוד מאוד מסובך ככה שאם יש לך אפשרות עם מחשב אז מומלץ הרבה יותר
-
@רוב-יועץ
יש מצלמות של קנון שמתחברות לוויפי
ואפשר לחבר אותם לשידור חי ביוטיוב (ככה הבנתי מתוך האתר שלהם)For LIVE Streaming
You must connect a camera supporting Live Streaming to image.canon in advance. Before starting a live stream, you must have an approved YouTube Live Stream account.
אז כל מה שאתה צריך לכאורה זה נטסטיק עם וויפי ומצלמה תומכת
עם הנטסטיק מסונן עם נטפרי וכדו' אז כנראה יהיו בעיות עם התעודה. -
@nigun אמר בעזרה: מה צריך כדי לשדר שיעור בשידור חי?:
ואפשר לחבר אותם לשידור חי ביוטיוב (ככה הבנתי מתוך האתר שלהם)
https://www.usa.canon.com/internet/portal/us/home/support/self-help-center/eos-webcam-utility
-
@רוב-יועץ יש את הערוץ ביוטיוב הזה: https://www.youtube.com/channel/UCzfDH06s9l74j37DvqMUycg
הוא משדר את בתי הכנסת מוסאיוף, יזדים ובורוכב, הוא משתמש, רק עם ראוטר ומצלמה בלי מחשב. תולה את הראוטר גבוה איפה שהוא בבית כנסת, ומשדר...
אני לא יודע בדיוק את כל הפרטים הטכניים וכו'. -
@רוב-יועץ אמר בעזרה: מה צריך כדי לשדר שיעור בשידור חי?:
@מורשת-מרן נראה שאתם עמוסים... ב"ה.
במה אתם משתמשים בכל שיעור?
מצלמה, מחשב וראוטר?
לא צריך עוד איזה רכיב באמצע?זה לא אני. מכיר את מי שמפעיל את זה.
אם תרצה, אשלח לך בפרטי את המספר שלו.
זה המייל שלי: office@moreshet-maran.com