להפקיד צ'קים דרך בלוסטאק, אפשרי?
-
@אביי אמר בלהפקיד צ'קים דרך בלוסטאק, אפשרי?:
@A0055304 טכנית אפשרי. אבל מכמה שניסו הבנתי שזה בד"כ לא הולך כי המצלמה של המחשב לא משהו בד"כ...
אני קניתי בשביל זה את המצלמת רשת הכי איכותית שהיה בעלי אקספרס. משהו של גיימרים שמצלמים את עצמם תוך כדי משחק, לא הבנתי בדיוק למה זה מיועד.
אני יכול להעלות לכאן תמונות שצילמתי עם זה - האיכות מדהימה.
תכל'ס לא הועיל. זה נראה משהו עמוק יותר מאשר איכות הצילום.וכבר נמנו וגמרו על כך בכמה אשכולות בפורום שזה בלתי אפשרי
-
@ZACK אמר בלהפקיד צ'קים דרך בלוסטאק, אפשרי?:
@אביי אמר בלהפקיד צ'קים דרך בלוסטאק, אפשרי?:
@A0055304 טכנית אפשרי. אבל מכמה שניסו הבנתי שזה בד"כ לא הולך כי המצלמה של המחשב לא משהו בד"כ...
אני קניתי בשביל זה את המצלמת רשת הכי איכותית שהיה בעלי אקספרס. משהו של גיימרים שמצלמים את עצמם תוך כדי משחק, לא הבנתי בדיוק למה זה מיועד.
אני יכול להעלות לכאן תמונות שצילמתי עם זה - האיכות מדהימה.
תכל'ס לא הועיל. זה נראה משהו עמוק יותר מאשר איכות הצילום.וכבר נמנו וגמרו על כך בכמה אשכולות בפורום שזה בלתי אפשרי
כנראה יש באפלקציה משהו שמזהה שזה לא מכשיר אמיתי ולכן חוסם את האפשרות הזו. מי שמכיר יודע שיש אפלקציות שבודקים כל פעם האם יש רוט והאם זה אימולטר וכו'.
מתאר לעצמי שיש עקיפות לדברים האלו שיודעים לרמות את האפלקציה כאילו זה מכשיר אמיתי -
@שעטנ-ז-ג-ץ לו יהי כדברך לא היה נותן להפקיד ולא היה עוצר אחרי צילום השיק בבעייה של זיהוי שיק
-
@אבי-בר אמר בלהפקיד צ'קים דרך בלוסטאק, אפשרי?:
@WWW אני די מסכים עם ההנחה שלך, כי אם תצלם שיק לא במאונח זה לא יילך, גם אם הצילום יהיה הכי מדוייק, ודי מסתבר שבלוסטק לא משדר את זה
ע"י רוט, יש אפלקציות רבות שיודעים לדמות כמעט הכל, ואם זה נכון יהיה אפשר לעבוד על כל מערכת אימולטר שידמה זאת
צריכים לדעת איך קוראים לזה במושגים מקצועיים ואז אפשר לחפש ברשת -
וכמו זה שמרמה את המכשיר שאני נמצא במיקום אחר בעולם. האמת שבאימולטרים זה מובנה לכתחילה שאתה מחליט איפה המיקום שלך
https://www.xda-developers.com/fake-android-location/ -
@אבי-בר אמר בלהפקיד צ'קים דרך בלוסטאק, אפשרי?:
שם יש כזה דבר שהוא לא קולט פס מגנטי, ואז הוא נותן להזין נתוני השיק ידנית ומאפשר לאשר את הצילום.
נראה לי שזה יכול להכריע היכן הבעיה, במחלוקת שנוצרה כאן בין הצדדים.זה בגלל שהתמונה לא מספיק ברורה.
וייתכן שבאמת שם יהיה יותר קל להפקיד צ'קים דרך אמולטור.